EO

Wiltec voor zesde jaar op rij Best Managed Company

13 februari 2018 om 14:39 uur -

Wiltec voor zesde jaar op rij Best Managed Company

Wiltec is door Deloitte uitgeroepen tot Best Managed Company 2017. Dat betekent dat Wiltec voor het zesde jaar op rij behoort tot de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

Het jaarthema was ‘leg de lat hoger'. Deloitte was hierbij op zoek naar bedrijven met aantoonbare ambities voor groei en vernieuwing. De financieel adviseur brengt daartoe het interne en externe bedrijfsprofiel van organisaties in kaart en kijkt naar omgevingsfactoren, duurzaamheid, innovatie, HR, strategie, imago en reputatie.


De Wiltec Groep (Uden) streeft naar het leveren van een breed productenpakket voor haar klanten, waarbij kwaliteit, specialisme en service voorop staan. Met 360 medewerkers en een jaaromzet (2017) van 80 miljoen euro, richt het bedrijf zich op Spuiterij & oppervlaktetechniek, Transportpompen, Filtratie, Tape & lijm, Veiligheid, Beroepskleding en Facilitair. Tot de Wiltec Groep behoren ook de organisaties Delo (specialist in kantoorartikelen, -inrichting en -machines) en CoolSafety (online specialist in veilig werken).

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Willtec
 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV
B&R Industriële Automatisering BV

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Product van de maand

RSS
Nieuw IoT bord met software en TFT

Het nieuwe Arrow Aris Edge S3 bord maakt de ontwikkeling van batterijgevoede IoT-applicaties met een klein TFT-scherm...

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden