EO

3D CAD-modellen 300 000 maal gedownload

16 februari 2013 om 19:23 uur -

Mark Cundle: 'Tweemaal zoveel'

RS Components heeft 300.000 downloads van 3D CAD-modellen op haar de website RS Online geregistreerd. Deze mijlpaal is twee jaar na de introductie van het 3D CAD-programma bereikt. Dit programma biedt wereldwijd toegang tot een databank van duizenden 3D CAD-modellen die gratis kunnen worden gedownload. De databank van RS bevat nu meer dan 30 000 modellen van ruim 40 fabrikanten en er worden nog steeds nieuwe modellen aan toegevoegd. Ze kunnen worden gedownload in alle gebruikelijke 3D CAD-formats en zijn toegankelijk via het 3D CAD-portal op RS Online of via de componentenbibliotheek van ModelSource op DesignSpark, de online community van RS voor ingenieurs.

 

Mark Cundle, hoofd technische marketing, bij RS Components: "Het tempo waarin technici onze ontwerptools voor 3D-modellen gebruiken is enorm toegenomen. In de afgelopen twaalf maanden hebben we tweemaal zoveel downloads geregistreerd ten opzichte van het vorige jaar. Het blijkt dat de modellen over de gehele wereld worden gedownload en wij zijn dan ook zeer verheugd ontwerpers wereldwijd te ondersteunen."

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
RS Components BV
Meer informatie
Minisite
 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV
B&R Industriële Automatisering BV

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Product van de maand

RSS
Elobau introduceert ultrasoon sensor range

Elobau introduceert een serie ultrasoon sensoren. Deze serie bestaat uit verschillende varianten: M18, M18 shortbody,...

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden