EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

3.250 euro voor Pink Ribbon

30 maart 2022 om 09:08 uur -

Op 23 februari overhandigde marketingmanager Stella de Jong de cheque aan Hans Erik Boeve, collectorcoördinator KWF, Deventer.

MYbusinessmedia, uitgever van Engineersonline en andere business-to business titels voor onder andere de maakindustrie, heeft een cheque van 3.250 euro overhandigd aan Pink Ribbon. De sponsorbijdrage komt uit de opbrengst van een uitgave over Vrouwen in de Techniek en uit donaties van adverteerders. “Ook hebben we zelf een bijdrage gedoneerd”, aldus Stella de Jong, marketingmanager bij MBM .

Het aantal vrouwen met een technisch beroep neemt mondjesmaat toe. Het totale aandeel van vrouwen op de technische arbeidsmarkt is echter slechts veertien procent. Dit percentage moet omhoog. Binnen MYbusinessmedia hebben we hierom besloten om een aantal ‘Sterke vrouwen in de techniek' aan het woord te laten. Deze verhalen waren te lezen in een speciaal katern van verschillende uitgaven, waaronder Vraag&Aanbod (editie 24). De verhalen staan ook online.


De interviews zijn gehouden in oktober/november vorig jaar, de periode waarin Pink Ribbon jaarlijks extra aandacht vraagt voor de bestrijding van borstkanker. Daarom hebben we besloten om gezamenlijk met de adverteerders, een sponsorbijdrage te leveren aan Pink Ribbon.


Hans Erik Boeve, collectorcoördinator voor KWF in Deventer waar Pink Ribbon onderdeel vanuit maakt, was verheugd met de bijdragen. "Dat kan Pink Ribbon weer goed gebruiken voor het onderzoek. Bovendien vinden we dit een hele mooie actie, waarbij vrouwen op de voorgrond worden geplaatst. Kanker, en borstkanker, het bestaat en het is geen vrijwillige keuze, daar kunnen we niet omheen. Iedereen kan er mee te maken krijgen en dat maakt onderzoek hiernaar ook zo essentieel."


De sponsorbijdrage kwam tot stand door bijdragen van Avans Hogeschool, Resato International, Enerpac, Erba, Valk Welding en MYbusinessmedia.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Mybusinessmedia BV
Adres
Mr HF de Boerlaan 28
Postcode, Plaats
7417 DA, Deventer
Telefoon
+31 0570-504300
Fax
+31 0570-504399
Website
http://www.mybusinessmedia.nl
E-mail
info@mybusinessmedia.nl
Meer informatie
Bedrijfsprofiel

Laatste nieuws

Agoria: ‘Brusselse digitale groeibedrijven haalden dit jaar al meer dan 330 miljoen euro op’

Agoria: ‘Brusselse digitale groeibedrijven haalden dit jaar al meer dan 330 miljoen euro op’

Tijdens de eerste zes maanden van dit jaar werd er ruim 330 miljoen euro geïnvesteerd in Brusselse digitale startups, zo melden technologiefederatie Agoria en het Belgisch centrum voor de technologische industrie Sirris…

Noord-Holland investeert 1,5 miljoen euro in slimme oplossingen om elektriciteitsnet te ontlasten

Noord-Holland investeert 1,5 miljoen euro in slimme oplossingen om elektriciteitsnet te ontlasten

Bedrijven die gezamenlijk stroom willen delen op een bedrijventerrein of agrariërs die overtollige zonnestroom willen opslaan in een batterij kunnen daarvoor subsidie krijgen van de provincie Noord-Holland. Dat geldt…

Developer boards overstijgen geleidelijk industriële computers

Geleidelijk meer developer boards dan industriële computers

Oorspronkelijk ontworpen voor privé-gebruik, worden developer boards ook steeds meer gebruikt in industriële omgevingen. Ze zijn eenvoudig te programmeren, niet duur en worden ondersteund door een enorme gemeenschap…

Meer nieuws »

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Güdel Benelux
Güdel Benelux

Lineaire aandrijf componenten en oplossingen

Orfa Visser BV
Orfa Visser BV

Gespecialiseerd in Forceren, Dieptrekken, Flenswalsen, Lassen en Apparatenbouw.

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tevema
Tevema

Leverancier van technische standaardveren en normdelen, leverbaar uit voorraad.

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL