EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Kiwa en Vinçotte bundelen krachten

01 december 2021 om 16:50 uur -

Kiwa en Vinçotte bundelen krachten

Door hun krachten te bundelen, zetten Kiwa en Vinçotte een stap om een one stop shop voor Testing, Inspectie en Certificatiediensten (TIC) te vormen, die klanten wereldwijd kan ondersteunen met een breder pakket aan diensten.

De sector van de Tics maakt wereldwijd een ontwikkeling door die wordt gekenmerkt door de opkomst van nieuwe werkterreinen en nieuwe vaardigheden (cybersecurity, hernieuwbare energie, enz.), de digitale transitie (nieuwe soorten apparatuur die moet worden geïnspecteerd, nieuwe inspectietechnieken, online en in realtime) en een fenomeen van concentratie van industriële spelers dat het concurrentie landschap aanzienlijk verandert.

 

In deze context heeft Vinçotte het voornemen aan te sluiten bij de internationale Kiwa-groep om een sterke gemeenschappelijk service portfolio uit te bouwen. De overdracht is onderhevig aan de goedkeuring van de Belgische mededingingsautoriteit, die verwacht wordt in het eerste kwartaal van 2022. Wanneeer de Belgische mededingingsautoriteit haar goedkeuring heeft gegeven, zal de overdracht voltooien.

 

Positieve synergie

Vinçotte zal zijn werkgelegenheidsniveau en zijn kennis- en beslissingscentra behouden en over de nodige middelen beschikken om zijn digitale transformatie voort te zetten binnen de Kiwa groep. Het merk en de diensten zullen behouden blijven en worden aangeboden aan nieuwe internationale markten via het Kiwa-netwerk. De organisatiestructuur en het management van Vinçotte zal ongewijzigd blijven.

Door hun lot te verbinden en gesterkt door hun gemeenschappelijke DNA, zal het nieuw te vormen bedrijf knowhow, kennis en R&D bundelen om bestaande en nieuwe klanten in de Benelux en daarbuiten nog beter en breder te kunnen bedienen, het vergroot de slagkracht om nieuwe methoden van werken en portfolio te ontwikkelen en draagt bij aan optimalisatie van testing- en labofaciliteiten.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Vincotte

Gerelateerd nieuws

Taiwanese  krijgt 'rots' van zonnepanelen

Taiwan krijgt 'rots' van zonnepanelen

Taiwan krijgt een gebouw dat geheel is bedekt met zonnepanelen. De iconische ‘Sun Rock’ moet jaarlijks 1 miljoen kWh stroom gaan leveren.

Worm van door lithium brengt batterijen weer tot leven

'Worm van dood lithium' wekt batterijen weer tot leven

Onderzoekers van het SLAC National Accelerator Laboratory van het Department of Energy en de Stanford University (VS) hebben een manier gevonden om oplaadbare lithiumbatterijen nieuw leven in te blazen, waardoor het…

BMW's nieuwe auto verandert van kleur 'met een druk op de knop'

BMW's nieuwe auto verandert van kleur 'met een druk op de knop' (video)

De grote aankondiging van BMW op CES is een technologie die de kleur van een auto verandert met een druk op de knop.

Laatste nieuws

Taiwanese  krijgt 'rots' van zonnepanelen

Taiwan krijgt 'rots' van zonnepanelen

Taiwan krijgt een gebouw dat geheel is bedekt met zonnepanelen. De iconische ‘Sun Rock’ moet jaarlijks 1 miljoen kWh stroom gaan leveren.

Finalisten Prins Friso Ingenieursprijs 2022 bekend

Finalisten Prins Friso Ingenieursprijs 2022 bekend

De drie kanshebbers voor de Prins Friso Ingenieursprijs 2022 zijn bekend: ir. Nikéh Booister, adviseur Waterveiligheid en Klimaatadaptatie bij Sweco, dr. ir. Sjoerd Kerstens, leading professional Water bij Royal…

De grootste vliegtuigen ter wereld

De grootste vliegtuigen ter wereld

Meer dan een eeuw nadat de gebroeders Wright het eerste succesvolle vliegtuig hebben gebouwd, is de mens nog steeds volop bezig om de ultieme vliegmachine te bouwen. Of het nu gaat om snelheid, duurzaamheid of grootte:…

Meer nieuws »

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Güdel Benelux
Güdel Benelux

Lineaire aandrijf componenten en oplossingen

Orfa Visser BV
Orfa Visser BV

Gespecialiseerd in Forceren, Dieptrekken, Flenswalsen, Lassen en Apparatenbouw.

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL