EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Wiltec voor de achtste keer op rij uitgeroepen tot Best Managed Company

19 april 2021 om 10:29 uur -

Wiltec voor de achtste keer op rij uitgeroepen tot Best Managed Company!

Wiltec is door Deloitte uitgeroepen tot een van de Best Managed Companies (BMC) binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. En dat al voor de achtste opeenvolgende keer.

Na een bijzonder jaar, met een pandemie die flinke impact heeft op de maatschappij, onze samenleving en het bedrijfsleven, is deze achtste keer voor Wiltec een hele bijzondere.

 

Het bedrijf heeft vastgehouden aan zijn streven zichzelf te verbeteren als het gaat om klantgerichtheid, meedenken in slimme, innovatieve oplossingen, medewerkers- en klanttevredenheid, vernieuwende producten en service. 'Best Managed Company wil niet altijd zeggen dat alles vanzelf en altijd goed gaat', aldus het bedrijf. 'Zeker deze tijd is ook voor Wiltec zeer uitdagend geweest. De plannen moesten worden bijgesteld, de resultaten stonden onder druk, en er is veel gevraagd van de organisatie en alle collega's om, op heel andere wijze dan ‘normaal', invulling te geven aan de missie om het werk in Nederland beter, veiliger en slimmer te maken. '

 

Wendbaarheid en daadkracht

Al jaren op rij doet Wiltec mee aan de BMC-verkiezing. "Het is een mooie erkenning voor onze ruim 400 medewerkers die iedere dag hun stinkende best doen om onze klanten met raad en daad van dienst te zijn, maar vooral geeft het Best Managed Company programma inzichten waar we als bedrijf van kunnen leren en waardoor we onszelf kunnen blijven uitdagen en verbeteren", aldus Hans Dominicus en Bart Zegers, de trotste directie.

 

Deelname aan Deloitte's BMC is een intensief traject. Het bedrijf wordt grondig geanalyseerd, er wordt kritisch gekeken naar de bedrijfsvoering maar ook naar duurzaamheid, innovatie, strategie, imago en reputatie. "Door mensen met jarenlange ervaring bij grote en succesvolle bedrijven wordt een spiegel voorgehouden, dat geeft verhelderende inzichten. Wat zijn onze sterke punten en waar liggen grote kansen? Maar vooral ook; waar is ruimte voor verbetering en waar kunnen we als bedrijf stappen zetten? Zo blijven we scherp en komen we dichterbij het realiseren van onze ambities. Nu en in de toekomst."

 

Over Best Managed Company

Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar bedrijven met aantoonbare ambities en vernieuwing, bedrijven die toekomstgericht denken en hier hun organisatie op inrichten. Mits een bedrijf voldoet aan een aantal eisen, is het mogelijk om in te schijven voor Best Managed Company. Zo moet het bedrijf behoren tot de midden -en grootbedrijven, in een financieel gezonde positie verkeren, een omzet hebben van ruim 25 miljoen euro per jaar en mag het niet beursgenoteerd zijn.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Wiltec BV

Laatste nieuws

Gyroscopische pooltafel: handig voor op zee

Gyroscopische pooltafel: leuk voor op zee

Bugatti heeft een pooltafel ontwikkeld die altijd waterpas blijft staan. Er worden maar 30 exemplaren van gemaakt, dus de eigenaars van superjachten kunnen zich maar beter haasten.

Magnetisch materiaal breekt schakelrecord

Magnetisch materiaal breekt schakelrecord

Onderzoekers van Trinity College Dublin hebben een magnetisch materiaal ontwikkeld dat de snelste magnetische omschakeling ooit vertoont. Ze kunnen zes keer sneller schakelen dan het vorige record. Het gaat om '…

Snlle wielen, snel model

Snelle wielen, snel model

Granulaire materialen, zoals zand en grind, kunnen vaste, vloeibare en gasachtige eigenschappen vertonen, afhankelijk van het scenario. Dit wordt ingewikkeld bij voertuigbewegingen met hoge snelheid, waardoor deze…

Meer nieuws »

Product van de maand

RSS
Nieuw! Deurgreepmodule PSENmlock van Pilz

Het veilig heksysteem PSENmlock is uitgebreid met een unieke deurgreepmodule.

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL