EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Tucana beantwoordt 5G-zorgen met RFIS

07 april 2021 om 09:08 uur -

Tucana beantwoordt 5G-zorgen met RFIS

Tucana gaat een partnerschap aan met het Amerikaanse telecom- engineeringbedrijf Waterford Consultants. Tucana zal het voortouw nemen in de lancering van Waterford ’s RF emissie monitoring system, genaamd RFIS (Radio Frequency Infrastructure Sentry) op de Europese markt.

Waterford heeft hun RFIS in 2020 geïntroduceerd in de VS als antwoord op de escalerende protesten aangaande 5G technology en de nog onbekende lange-termijneffecten van een vermenigvuldiging van Radio grafische (RF) emissies van draadloze communicatietoestellen en technieken.

 

RFIS is ontwikkeld om de draadloze onsite omgeving te verbeteren en te managen. Voordat RFIS was ontwikkeld werden de daken, torens en inpandige antennelocaties hooguit 1 keer per jaar ge-audit of onderzocht, wat potentieel tot lange periodes van non-compliance kan leiden.

 

Het RFIS 24-uurs monitoring en compliance system, de on-demand reports en de interactieve user interface assisteert operators, providers, gebouweigenaren en beleidsmakers in de aanhoudende bedenkingen vanuit de publieke sector naar de mogelijke gezondheidszorgen die worden geassocieerd met mobiele antenne en toren/mast straling.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Tucana Telecom Nederland BV

Gerelateerd nieuws

MIT-robot detecteert verborgen voorwerpen (video)

MIT-robot detecteert verborgen voorwerpen (video)

Aan het MIT is een robot ontwikkeld met bovenmenselijke krachten. Een 'zesde zintuig' op basis van vision en RF-sensing.

TU Delft scoort op 'Olympische Spelen voor chipontwerpers'

TU Delft scoort op 'Olympische Spelen voor chipontwerpers'

De 'Olympische Spelen voor chipontwerpers'. Zo noemt de TU Delft de International Solid-State Circuits Conference (ISSCC), waarvoor het dit jaar vijftien papers en gastsprekers mag leveren.

Antennes voor 5G

Antennes voor 5 en 6G (video)

Teun van den Biggelaar van de TU/e heeft een antennesysteem ontwikkeld voor ultrasnelle 5G-netwerken. Hij is er cum laude mee gepromoveerd.

Laatste nieuws

Volvo en SSAB gaan eerste voertuigen produceren op waterstof

Volvo en SSAB gaan eerste voertuigen produceren op waterstof

Volvo en SSAB willen ‘s werelds eerste voertuigen produceren van fossielvrij staal. Volvo is van plan om al dit jaar te beginnen met de productie van conceptvoertuigen en onderdelen van staal dat door SSAB wordt…

Team verandert menselijk afval in vliegtuigbrandstof

Team verandert menselijk afval in vliegtuigbrandstof

Onderzoekers van het Amerikaanse National Renewable Energy Laboratory hebben een nieuw chemisch proces ontwikkeld om menselijk afval uit vliegtuigbadkamers om te zetten in een potentiële bron van toekomstige…

Geoptimaliseerde verbindingstechnologie opent de deur naar veilig gebruik van waterstof in de luchtvaart

Magnetisch pulslassen maakt waterstofsystemen veilig voor vliegtuigen

Milieuvriendelijk vliegen op waterstof klinkt leuk, maar hoe maak je een veilig systeem voor deze cryogene brandstof die pas bij -253 graden Celsius bruikbaar is? Zowel tanks als leidingsystemen moeten bij zulke lage…

Meer nieuws »

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL