EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

DARE!! Products wordt Raditeq

16 november 2020 om 08:51 uur -

DARE!! Products wordt Raditeq

De productactiviteiten van DARE!! krijgen een nieuwe naam. Vanaf 16 november gaat de werkmaatschappij die RF-meetinstrumenten en software vervaardigt verder als Raditeq B.V. De dienstentak blijft DARE!! Services B.V. heten. DARE!! Services specialiseert zich, naast kalibraties van elektronische meetinstrumenten, in product- en systeemcertificatie, testen en onderzoeken in het kader van CE-markering, o.a. op het gebied van productveiligheid en EMC (elektromagnetische compatibiliteit). DARE!! Services beproeft producten, machines en voertuigen op hun immuniteit voor (radiofrequente) velden en ongewenste emissies. Dit alles blijft onveranderd.

DARE!! Products B.V. houdt zich bezig met de ontwikkeling, assemblage en leverantie van meetinstrumenten en software. Die producten werden verkocht onder de handelsnaam DARE!! Instruments. Dezelfde naam voor twee activiteiten leidde tot verwarring en bovendien is het algemene Engelse woord dare inmiddels als bedrijfsnaam niet meer uniek. Daardoor is het als handelsmerk niet exclusief te registreren. Vandaar dat alle product gerelateerde activiteiten voortgaan onder de naam Raditeq B.V.

 

Herkomst van de naam Raditeq

Directeur Patrick Dijkstra van Raditeq: "De naam DARE!! is niet meer exclusief en geeft ook niet goed aan wat we doen. Ons serieuze werk in de markt van EMC-meetinstrumenten en hoogfrequente elektronica vroeg om een beter passende naam. Al onze productnamen beginnen al met ‘Radi'; van radiation. ‘teq' verwijst naar technologie, met de q van quality. Dit doet recht aan zowel de aard als aan de innovatieve techniek en de kwaliteit van onze EMC- en RF-producten. Uiteraard is een naamswijziging pijnlijk en lastig, maar we zetten deze stap weloverwogen en goed voorbereid. We zijn al ruim een jaar bezig met het vastleggen van merknaam, domeinnamen, het aanpassen van statuten, met briefpapier, visitekaartjes, de internetsite, de handleidingen en brochures, vernieuwde behuizingen van onze producten, de software, de borden op onze bedrijfspanden enzovoorts. Voor het logo en de Raditeq-huisstijl - met blauw- en paarstonen - hebben we intensief samengewerkt met ontwerpers en specialisten. Alles in het geheim, terwijl bij het wettelijk deponeren van de merknaam ‘openstelling voor oppositie' vereist is. We zijn er trots op dat die geheimhouding desondanks is geslaagd en dat we er vandaag in één klap mee naar buiten kunnen treden. Het voelt als een ‘big bang'."

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Dare
Adres
Vijzelmolenlaan 7
Postcode, Plaats
3447 GX, Woerden
Telefoon
0348 430 979
Fax
0348-430645
Website
http://www.dare.nl
E-mail
info@dare.nl
Meer informatie
Bedrijfsprofiel

Gerelateerd nieuws

MIT bestuurt co- en adhesie

MIT bestuurt co- en adhesie

Een plasje of een parel? Een nieuw proces maakt controle over vloeistof-vaste stof-interfaces mogelijk, zelfs met de meest onwaarschijnlijke materiaalparen .

Wiskundige breit aan het sterkste materiaal ooit

Wiskundige breit aan het sterkste materiaal ooit

Kan een wiskundig geoptimaliseerde breisteek leiden tot een ruimtepak dat astronauten beschermt tegen de straling op Mars? Volgens Sabetta Matsumoto wel.

Plasmaspecialist Adriana Creatore krijgt NWO Athena Award

Plasmaspecialist Adriana Creatore krijgt NWO Athena Award

TU/e Hoogleraar Adriana Creatore heeft de NWO Athena Award voor uitblinkende vrouwelijke onderzoekers gekregen. Ze mag 50.000 euro besteden aan haar onderzoek naar de toepassing van plasma’s.

Laatste nieuws

"Alexa, breng me naar de maan"

De digitale assistent Alexa en het Webex-videosysteem gaan mee aan boord van de eerste vluchttest van Nasa's Orion-ruimtevaartuig in de verre ruimte. Hierdoor kunnen liefhebbers de missie virtueel meebeleven. Ze…

AI brouwt bier

AI brouwt bier

Informaticastudenten van het Australian Institute for Machine Learning (AIML) van de University of Adelaide hebben een neuraal netwerk gecreëerd dat in staat is om bier te leren maken.

MIT bestuurt co- en adhesie

MIT bestuurt co- en adhesie

Een plasje of een parel? Een nieuw proces maakt controle over vloeistof-vaste stof-interfaces mogelijk, zelfs met de meest onwaarschijnlijke materiaalparen .

Meer nieuws »

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Güdel Benelux
Güdel Benelux

Lineaire aandrijf componenten en oplossingen

Orfa Visser BV
Orfa Visser BV

Gespecialiseerd in Forceren, Dieptrekken, Flenswalsen, Lassen en Apparatenbouw.

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL