EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Pilz Nederland branchewinnaar bij De Succesfactor

20 april 2015 om 14:59 uur - Rotterdam

Pilz Nederland is door de nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de branche besturingstechniek. Pilz is gespecialiseerd in besturings- en veiligheidssystemen, met als blikvanger het innovatieve automatiseringssysteem PSS 4000. De nominatiecommissie noemt Pilz Nederland een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt en is van mening dat het bedrijf met recht is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award.

 

Pilz Nederland beschikt over hooggekwalificeerd personeel dat op vakkundige wijze kan adviseren en dienstverlening op maat kan bieden. Ook verzorgt Pilz tal van trainingen en seminars. Hiermee deelt het bedrijf zijn kennis op het gebied van industriële automatisering en besturingstechniek.

 

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle gezonde ondernemingen.

 

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de nationale Business Succes Award.

 

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante TV-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015.
Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Pilz Nederland
Adres
Havenweg 22
Postcode, Plaats
4131 NM, Vianen
Telefoon
0347-320477
Fax
0347-320485
Website
http://www.pilz.nl
E-mail
info@pilz.nl
Meer informatie
Minisite

Gerelateerd nieuws

Sophie Borgne is Engineer Powerwoman 2020

Sophie Borgne is Engineer Powerwoman 2020

Sophie Borgne is benoemd tot Engineer Powerwoman van het jaar 2020. Zij werd geëerd tijdens het WomenPower congres van de Hannover Messe Digital Days. Bij de prijs hoort een geldbedrag van 5000 euro.

Warehouse living lab Sharehouse van start

Warehouse living lab Sharehouse van start

Recentelijk hebben 24 partners uit de wetenschap, het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid zich gecommitteerd aan het living lab Sharehouse voor innovaties ten behoeve van automatisering, robotisering en data-driven…

Oceanz en AM-Flow werken aan volledig geautomatiseerde Additive Manufacturing productielijnen

Oceanz en AM-Flow werken aan volledig geautomatiseerde Additive Manufacturing productielijnen

3D-print serviceprovider Oceanz 3D Printing en AM- Flow, ontwikkelaar van end-to-end technologie voor de Additive Manufacturing industrie, gaan een partnership aan om volledig geautomatiseerde Additive Manufacturing…

Laatste nieuws

Nieuw materiaal voor interacties tussen licht en materie

Nieuw materiaal voor interacties tussen licht en materie

EPFL-wetenschappers hebben een nieuw materiaal gekoppeld aan licht op het niveau van een enkel foton. Dit opent perspectieven voor een betere beheersing en begrip van de eigenschappen van kwantumgerelateerde systemen,…

“Groeiende vraag 3D-printen interieurdelen luchtvaart”

“Groeiende vraag 3D-printen interieurdelen luchtvaart”

De aanschaf van vier grootformaat 3D printers door 3D-printdienstverlener AM Craft is een van de grootste orders voor 3D-printerfabrikant Stratasys. Met de vier F900-productieprinters gaan het Litouwse bedrijf…

Trumpf en Fraunhofer IPA

Trumpf en Fraunhofer willen netwerkproductie met AI industrieel volwassen maken

Trumpf en het Fraunhofer Institute for Manufacturing Engineering and Automation willen de netwerkproductie met AI industrieel volwassen maken. Ze hebben hiertoe een onderzoekssamenwerking tot 2025 afgesloten.

Meer nieuws »

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL