EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Online 3D werktafelconfigurator

12 april 2011 om 12:04 uur -

Sovella Oy, leverancier van modulaire werkplekinrichting, heeft een online 3D applicatie geopend die de mogelijkheid biedt om zelf via internet een werktafel samen te stellen.

Aanpassing van bijvoorbeeld een assemblage- of inpaktafel kan veel voordelen opleveren  zoals lean en ergonomische verbeteringen, maar kan ook weerstand oproepen bij de gebruikers. 'Zo hebben we het altijd al gedaan en dat gaat goed' is een veel gehoorde kreet. Uit de praktijk blijkt dat het veranderingsproces eenvoudiger wordt als de toekomstige gebruiker vooraf invloed heeft op de samenstelling van zijn of haar werktafel/werkplek.

 

De 3D werkplek/werktafelconfigurator van Sovella biedt nu deze mogelijkheid. Je kunt eenvoudig online kiezen uit diverse werktafelframes en accessoires en direct het resultaat zien in 3D. Indien gewenst is het mogelijk om contact op te nemen met een van de productspecialisten voor ondersteuning, zoals ergonomische tips of het toepassen van ‘lean' principes. Nadat de gewenste configuratie is samengesteld kan een afbeelding per email worden verstuurd en gelijktijdig een vrijblijvende offerte worden aangevraagd.

 

Het online 'bouwen' van een werktafel gaat in 4 eenvoudige stappen:

 

Stap 1: Kies het type werktafelframe - Sovella biedt vier frames voor verschillende werktoepassingen. Ze zijn van staal en behandeld met een ESD-veilige poedercoating. Een Concept frame - al dan niet hoogte verstelbaar - kiest men bijvoorbeeld in de elektronicawerkplaats terwijl een Workshop frame meer wordt toegepast bij revisie en reparatie van zware onderdelen.

Stap 2: Afmetingen en het type werkblad - Verschillende werkzaamheden vragen om verschillend type werkbladen. Zo zijn er onder andere ESD-veilige werkbladen, inpakwerkbladen en extra zware werkbladen voorzien van een plastic of stalen top.

Stap 3: Kiest het gewenste achterframe - Het modulaire meubelsysteem biedt de mogelijkheid om de benodigde accessoires aan een achterframe te bevestigen.

Stap 4: Kies accessoires en maak het werkstation compleet - Leggers om meetapparatuur op te zetten, een uitschuifbaar plateau voor een labelprinter, moet er een PC en een TFT-scherm efficiënt worden opgehangen of is een gereedschapspanel nodig? Met meer dan 40 standaard accessoires geeft Sovella volop mogelijkheden om de juiste  werkplek te creëren.

 

Klik hier om de configurator te proberen

 

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Sovella
Adres
Mechelaarstraat 17
Postcode, Plaats
4903 RE, OOSTERHOUT
Telefoon
0162-454383
Fax
0162-434712
Website
http://www.sovellabenelux.nl
E-mail
infoben@sovella.com
Meer informatie
Bedrijfsprofiel

Gerelateerd nieuws

Apparaten printen waarin de elektronica al is ingebed

Apparaten printen waarin de elektronica al is ingebed

Aan het MIT is een methode ontwikkeld om met standaard 3D-printers apparaten te produceren waarin de elektronica al is ingebed. De onderzoekers gebruiken filamenten met ingebedde circuits om complexe vormen af te drukken…

Human Power Team verbreekt wereldsnelheidsrecord fietsen met 122,12 km/uur

Human Power Team verbreekt wereldsnelheidsrecord fietsen met 122,12 km/uur

Het Human Power Team, een studententeam van de TU Delft en VU Amsterdam, heeft dinsdagochtend het vrouwelijke wereldsnelheidsrecord fietsen verbroken. Door een snelheid van 122,12 km/uur te trappen, verbrak atlete Rosa…

Robotdraad glibbert door de hersenen

Robotdraad glibbert door de hersenen (video)

MIT-ingenieurs hebben een magnetisch bestuurbare, draadachtige robot ontwikkeld die door nauwe, kronkelende paden kan glijden, zoals het vaatstelsel van de hersenen.

Laatste nieuws

Studenten willen een oneindige metaalvoorraad creëren (video)

Studenten willen een oneindige metaalvoorraad creëren (video)

Studententeam Core van de Technische Universiteit Eindhoven wil iets doen aan de enorme berg elektronisch afval, waaronder duizenden kilo's bruikbare metalen. Zij hebben een proces ontwikkeld waarmee ze deze metalen…

Hout buigt zichzelf in vorm

Hout buigt zichzelf in vorm (video)

Onderzoekers van ETH Zürich, Empa en de Universiteit van Stuttgart hebben een nieuwe techniek ontwikkeld met een gecontroleerd droogproces waarbij houten panelen in een vooraf ingestelde vorm buigen zonder enige…

Elektroden zorgen voor gevoel in prothese (video)

Elektroden zorgen voor gevoel in prothese (video)

Twee vrijwilligers kunnen hun prothetische voet en knie in realtime voelen. Hun bionische prothese beschikt over sensoren die verbinding maken met zenuwen in de dij. De resulterende neurofeedback vermindert de fysieke en…

Meer nieuws »

Product van de maand

RSS
In-cylinder potentiometer voor hydraulische cilinders

Althen Sensors & Controls introduceert nieuwe lineaire positiesensoren: magnetorestrictieve sensoren en in-cylinder...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL