EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Online 3D werktafelconfigurator

12 april 2011 om 12:04 uur -

Sovella Oy, leverancier van modulaire werkplekinrichting, heeft een online 3D applicatie geopend die de mogelijkheid biedt om zelf via internet een werktafel samen te stellen.

Aanpassing van bijvoorbeeld een assemblage- of inpaktafel kan veel voordelen opleveren  zoals lean en ergonomische verbeteringen, maar kan ook weerstand oproepen bij de gebruikers. 'Zo hebben we het altijd al gedaan en dat gaat goed' is een veel gehoorde kreet. Uit de praktijk blijkt dat het veranderingsproces eenvoudiger wordt als de toekomstige gebruiker vooraf invloed heeft op de samenstelling van zijn of haar werktafel/werkplek.

 

De 3D werkplek/werktafelconfigurator van Sovella biedt nu deze mogelijkheid. Je kunt eenvoudig online kiezen uit diverse werktafelframes en accessoires en direct het resultaat zien in 3D. Indien gewenst is het mogelijk om contact op te nemen met een van de productspecialisten voor ondersteuning, zoals ergonomische tips of het toepassen van ‘lean' principes. Nadat de gewenste configuratie is samengesteld kan een afbeelding per email worden verstuurd en gelijktijdig een vrijblijvende offerte worden aangevraagd.

 

Het online 'bouwen' van een werktafel gaat in 4 eenvoudige stappen:

 

Stap 1: Kies het type werktafelframe - Sovella biedt vier frames voor verschillende werktoepassingen. Ze zijn van staal en behandeld met een ESD-veilige poedercoating. Een Concept frame - al dan niet hoogte verstelbaar - kiest men bijvoorbeeld in de elektronicawerkplaats terwijl een Workshop frame meer wordt toegepast bij revisie en reparatie van zware onderdelen.

Stap 2: Afmetingen en het type werkblad - Verschillende werkzaamheden vragen om verschillend type werkbladen. Zo zijn er onder andere ESD-veilige werkbladen, inpakwerkbladen en extra zware werkbladen voorzien van een plastic of stalen top.

Stap 3: Kiest het gewenste achterframe - Het modulaire meubelsysteem biedt de mogelijkheid om de benodigde accessoires aan een achterframe te bevestigen.

Stap 4: Kies accessoires en maak het werkstation compleet - Leggers om meetapparatuur op te zetten, een uitschuifbaar plateau voor een labelprinter, moet er een PC en een TFT-scherm efficiënt worden opgehangen of is een gereedschapspanel nodig? Met meer dan 40 standaard accessoires geeft Sovella volop mogelijkheden om de juiste  werkplek te creëren.

 

Klik hier om de configurator te proberen

 

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Sovella
Adres
Mechelaarstraat 17
Postcode, Plaats
4903 RE, OOSTERHOUT
Telefoon
0162-454383
Fax
0162-434712
Website
http://www.sovellabenelux.nl
E-mail
infoben@sovella.com
Meer informatie
Bedrijfsprofiel

Gerelateerd nieuws

Ultradunne cameralenzen van de toekomst uitgevonden

Metaoppervlak maakt ultradunne cameralenzen mogelijk

In de toekomst kunnen cameralenzen duizenden keren dunner en aanzienlijk minder arbeidsintensief zijn om te produceren. Onderzoekers van de Chalmers University of Technology, Zweden, presenteren nu een nieuwe technologie…

Porsc he optimaliseert zijn zuigers door ze te 3D-printen

Porsche optimaliseert zijn zuigers door ze te 3D-printen

Mahle en Trumpf werken samen aan het 3D-printen van zuigers voor de 911 GT2 RS van Porsche. Porsche gebruikte al additieve productie voor prototypebouw en bij de productie van reserveonderdelen voor klassieke sportauto…

Wat Kickstarter voor je kan doen: 1 miljoen euro in 3 uur

Wat Kickstarter voor je kan doen: 1 miljoen euro in 3 uur

De Belgische startup The Toadi Order plaatste onlangs een grasrobot op Kickstarter. Het gevolg? In 14 minuten haalden ze hun funding-doel en in minder dan 3 uur haalden ze 1 miljoen euro aan grasrobots op.

Laatste nieuws

“Groeiende vraag 3D-printen interieurdelen luchtvaart”

“Groeiende vraag 3D-printen interieurdelen luchtvaart”

De aanschaf van vier grootformaat 3D printers door 3D-printdienstverlener AM Craft is een van de grootste orders voor 3D-printerfabrikant Stratasys. Met de vier F900-productieprinters gaan het Litouwse bedrijf…

Trumpf en Fraunhofer IPA

Trumpf en Fraunhofer willen netwerkproductie met AI industrieel volwassen maken

Trumpf en het Fraunhofer Institute for Manufacturing Engineering and Automation willen de netwerkproductie met AI industrieel volwassen maken. Ze hebben hiertoe een onderzoekssamenwerking tot 2025 afgesloten.

Supersnel algoritme maakt traditionele Coronatest overbodig

Supersnel algoritme maakt traditionele Coronatest overbodig

Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en het Catharina Ziekenhuis hebben een nieuw algoritme ontwikkeld dat heel snel COVID-19 in het bloed kan herkennen. De software is bedoeld voor gebruik op de Eerste…

Meer nieuws »

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL