EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Online 3D werktafelconfigurator

12 april 2011 om 12:04 uur -

Sovella Oy, leverancier van modulaire werkplekinrichting, heeft een online 3D applicatie geopend die de mogelijkheid biedt om zelf via internet een werktafel samen te stellen.

Aanpassing van bijvoorbeeld een assemblage- of inpaktafel kan veel voordelen opleveren  zoals lean en ergonomische verbeteringen, maar kan ook weerstand oproepen bij de gebruikers. 'Zo hebben we het altijd al gedaan en dat gaat goed' is een veel gehoorde kreet. Uit de praktijk blijkt dat het veranderingsproces eenvoudiger wordt als de toekomstige gebruiker vooraf invloed heeft op de samenstelling van zijn of haar werktafel/werkplek.

 

De 3D werkplek/werktafelconfigurator van Sovella biedt nu deze mogelijkheid. Je kunt eenvoudig online kiezen uit diverse werktafelframes en accessoires en direct het resultaat zien in 3D. Indien gewenst is het mogelijk om contact op te nemen met een van de productspecialisten voor ondersteuning, zoals ergonomische tips of het toepassen van ‘lean' principes. Nadat de gewenste configuratie is samengesteld kan een afbeelding per email worden verstuurd en gelijktijdig een vrijblijvende offerte worden aangevraagd.

 

Het online 'bouwen' van een werktafel gaat in 4 eenvoudige stappen:

 

Stap 1: Kies het type werktafelframe - Sovella biedt vier frames voor verschillende werktoepassingen. Ze zijn van staal en behandeld met een ESD-veilige poedercoating. Een Concept frame - al dan niet hoogte verstelbaar - kiest men bijvoorbeeld in de elektronicawerkplaats terwijl een Workshop frame meer wordt toegepast bij revisie en reparatie van zware onderdelen.

Stap 2: Afmetingen en het type werkblad - Verschillende werkzaamheden vragen om verschillend type werkbladen. Zo zijn er onder andere ESD-veilige werkbladen, inpakwerkbladen en extra zware werkbladen voorzien van een plastic of stalen top.

Stap 3: Kiest het gewenste achterframe - Het modulaire meubelsysteem biedt de mogelijkheid om de benodigde accessoires aan een achterframe te bevestigen.

Stap 4: Kies accessoires en maak het werkstation compleet - Leggers om meetapparatuur op te zetten, een uitschuifbaar plateau voor een labelprinter, moet er een PC en een TFT-scherm efficiënt worden opgehangen of is een gereedschapspanel nodig? Met meer dan 40 standaard accessoires geeft Sovella volop mogelijkheden om de juiste  werkplek te creëren.

 

Klik hier om de configurator te proberen

 

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Sovella
Adres
Mechelaarstraat 17
Postcode, Plaats
4903 RE, OOSTERHOUT
Telefoon
0162-454383
Fax
0162-434712
Website
http://www.sovellabenelux.nl
E-mail
infoben@sovella.com
Meer informatie
Bedrijfsprofiel

Gerelateerd nieuws

Arbeidsongeval met trompmachine: boete van € 11.250 voor werkgever

Arbeidsongeval met trompmachine: boete van 11.250 euro voor werkgever

Bij het verwisselen van de doorn in een trompmachine loopt een werknemer letsel op aan zijn hand. De werkgever krijgt een boete omdat de machine niet spanningsloos was gemaakt voor deze afstelwerkwerkzaamheden.

3D-printer Camozzi in het Guinness Book of World Records (video)

3D-printer Camozzi in het Guinness Book of World Records (video)

De Camozzi Groep heeft een vermelding in het Guinness Book of World Records voor zijn MasterPrint. De 3D-printer is blijkbaar 's werelds grootste printer die print met plastic.

Printed electronics: Jaguar verwerkt elektronica direct in interieur-onderdelen

Printed electronics: Jaguar verwerkt elektronica direct in interieur-onderdelen

Jaguar gaat elektronische printplaten direct in de interieuronderdelen van zijn auto’s verwerken. Daardoor worden traditionele ECU-besturingscomputers overbodig en is tot wel 60% gewicht te besparen. Het traditionele…

Laatste nieuws

Circulair viaduct wint Betonprijs 2019

Circulair viaduct wint Betonprijs

Het circulaire viaduct van Van Hattum en Blankevoort, Consolis Spanbeton en Rijkswaterstaat heeft de Betonprijs 2019 gewonnen in de categorie Circulair. De jury waardeert het initiatief om het echt anders te doen. ‘Dit…

Lightyear begint voorzichtig met productie eerste zonneauto’s

Waarom Lightyear zo weinig mogelijk robots gebruikt

Lightyear hoopt de Lightyear One, een hatchback met aandrijving in elk wiel en een actieradius van 800 kilometer, in 2021 op de markt te brengen. Tijdens het Machinebouw event zal Wim van Stratum, VP Operations bij de…

Precisiebeurs blijft een feestje

Precisiebeurs blijft een feestje

Veldhoven Precisiebeurs 2019 gaat de boeken in als beurstweedaagse met de meeste bezoekers. De beurs klokte af op 3.704 bezoekers uit 42 verschillende landen. Hier een kort verslag over diverse exposanten en enkele…

Meer nieuws »

Product van de maand

RSS
Compacte vergrendelmagneten bestand tegen hoge dwarskrachten

Onlangs heeft Magnet Schultz een doorontwikkeling van de serie G SC X geïntroduceerd onder de naam G SC X … B01.

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL