Vandentempel

Uw bedrijf aanmelden

Technisch Handels- en Adviesbureau Vandentempel B.V. biedt een breed assortiment test- en meetapparatuur voor de elektrische infrastructuur, energiewereld, elektrotechniek en industrie.
In België, Nederland en Luxemburg geeft Vandentempel advies, training, ondersteuning en service. Met belangrijke merken als Baur, Fluke, Chauvin Arnoux, Unipower, Metrel, Amprobe, DV Power, T&R, High Volt, en Muco, kan er altijd een passende oplossing geboden worden voor uiteenlopende wensen voor test- en meetapparatuur. Specialisaties zijn o.a. apparatuur voor kabelfoutlokalisatie, kabelbeproeving, kabelselectie, schakelinstallaties, generatoren, transformatortesten en monitoring (MS/HS), isolatieweerstandbeproeving, netbeveiligingstesten, thermografie, energiemonitoring en power quality analyse. Daarnaast leveren wij complete kabelmeetwagens.

Met een eigen trainingsruimte en unieke “proeftuin” voorzien van laag en middenspanningskabels, kunnen er uiteenlopende praktijk en gebruikerstrainingen gegeven worden voor nieuwe als bestaande klanten.
Vandentempel verzorgd ook reparaties en kalibraties van test en meetapparatuur, indien gewenst op locatie. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden om apparatuur te huren.

Kijk voor meer informatie op de website: www.vandentempel.nl

Postbus 89
8090 AB WEZEP
De Netelhorst 8
8051 KE Hattem 038-4449009
https://www.vandentempel.nl/ Informatie aanvragen