PrintTec BV

Uw bedrijf aanmelden

PrintTec is, sinds 1999, een gespecialiseerde groothandel op het gebied van werkplekinrichting en productiemiddelen, zoals machines en systemen, soldeerapparatuur, gereedschappen en verbruiksmaterialen; Bestemd voor de professionele gebruiker in de elektronicabranche. Dus bedoeld voor de bekende oem’s, subcontractors, ofwel producenten voor derden en service en repair organisaties in de elektronica-industrie.

Meteen vanaf het begin, zijn wij als eerste organisatie in onze soort, gestart met een webshop.
Tijden en organisaties veranderen; De trend bij onze klanten is, dat steeds minder mensen meer moeten organiseren op het gebied van productie, inkoop en voorraadbeheer. Daarom stellen wij ons als doel een partner te zijn voor de klant en alleen al op het gebied van behoefte en logistiek een verlengstuk te zijn van zijn organisatie. Vandaag gebeld, morgen in huis.

Het laagdrempelig, online bestellen van de dagelijkse benodigdheden en snelle uitlevering is een belangrijke pijler van ons karakter. Veel mkb’ers weten ons te vinden en halen voordeel uit onze service. Daarnaast, wellicht onze belangrijkste pijler, bieden wij advies en ondersteuning met onze product- en proceskennis.

Een groot deel van onze klanten vraagt ons om bij te staan bij productieproblemen. De oplossingen welke wij bieden worden veelal beantwoord met een opdracht. De mooiste waardering voor de inzet van onze mensen. Een klein team van enthousiaste en klantgerichte medewerkers.

Bij PrintTec maken wij het u makkelijk, op een voor ù plezierige manier!

Met vriendelijke groet, de medewerkers van PrintTec.