Mitari Hijstechniek B.V.

Uw bedrijf aanmelden

Mitari, een Brabants familiebedrijf dat al sinds 1990 actief is in de hijs- en hefwereld. Service verlenen en meedenken met de klant is voor ons het belangrijkste, omdat we daarmee bedrijven écht vooruithelpen. Dit doen we niet alleen, maar samen. Ons vakkundig team is namelijk ons succes! Bij Mitari kun je terecht voor keuringen, onderhoud, reparaties, storingen en nieuwe leveringen van hijs- en hefmiddelen. Voor iedere hijsuitdaging hebben we de passende en veilige oplossing. Bij aanschaf van bijvoorbeeld een (kolom)zwenkkraan, een bovenloopkraan, licht kraansysteem of een op maat gemaakte oplossing ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen adviseren je graag! Met een breed assortiment aan producten direct uit voorraad leverbaar en de beste merken uit de hijswereld, garanderen we een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

We durven ook de garantie te geven dat onze keuringen en hijs- en hefproducten van de hoge kwaliteit zijn. We werken volgens EKH-richtlijnen en de VCA en ISO 9001 veiligheidsnormen. Via ons certificatensysteem Mitari Online beschik je overal over het actueelste overzicht van keuring statussen van al je hijs- en hefmiddelen, valbeveiliging en gereedschappen die je bij ons hebt gecertificeerd. Gratis en geschikt voor desktop, tablet en telefoon. Mitari is een betrouwbare partner die oplossingsgericht denkt over veilig hijsen en heffen. Voor ons is service verlenen en meedenken met de klant het belangrijkste, want alleen op die manier kunnen we bedrijven echt vooruithelpen. Dit doen we niet alleen, maar samen. Ons vakkundig team is namelijk ons succes! Mitari werkt volgens de EKH-richtlijnen en de VCA en ISO:9001 veiligheidsnormen. Dit is de hoogste kwaliteitsgarantie voor je keuringen en hijs- en hefproducten.

Onze producten zijn verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië en Polen. Kortom in bijna heel Europa leveren we hoogwaardige hijs- en hefproducten! Naast een standaard assortiment leveren we ook veel maatwerk en specials. Door ervaring en kennis in de branche, hebben we altijd een passend en veilig advies voor projecten. Voor de aanschaf van bijvoorbeeld een (kolom)zwenkkraan, een bovenloopkraan, licht kraansysteem of een op maat gemaakte hijsoplossing ben je bij ons aan het juiste adres. Voor iedere hijsuitdaging leveren we een praktische en veilige oplossing. Alles wat Mitari keurt, wordt geregistreerd in het online certificatenprogramma. Zo heb je alles overzichtelijk in een digitaal en gratis overzicht op tablet, smartphone en desktop!