Machinehandel Overmars

Uw bedrijf aanmelden
Categorieën: (1)

Vertrouw op Machinehandel Overmars als uw betrouwbare expert op het gebied van metaal- en houtbewerkingsmachines. Machinehandel Overmars biedt een uitgebreid assortiment aan zowel nieuwe als gebruikte machines voor metaal- en houtbewerking. Dankzij onze ruime eigen voorraad kunnen we vrijwel altijd een snelle levering garanderen. Bovendien staat maatwerk in service centraal bij ons. Of het nu gaat om advies, machineplaatsing, gebruikerstraining, service of onderhoud, wij gaan graag een stap verder om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Jarenlange ervaring in machinehandel

In 1965 startte Machinehandel Overmars in Warder met een hal vol tweedehands machines voor metaal- en houtbewerking. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een familiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring. Onze locatie in Warder beschikt over circa 3500 m² aan opslagruimte, en we hebben ook twee vestigingen in Oosthuizen, nabij Purmerend, sinds 2005 en 2008.

Aanbod

  • Machines voor metaalbewerking
  • Machines voor houtbewerking
  • Tweedehands machines voor hout- en metaalbewerking
  • Accessoires zoals kantbankmessen
  • Aanvullende diensten op het gebied van machines, waaronder advies, plaatsing, training, service en onderhoud

Bekijk ons uitgebreide assortiment van zowel nieuwe als gebruikte houtbewerkingsmachines en andere machines op onze website. Enkele populaire machines en gereedschappen in ons assortiment zijn guillotinescharen, knipmachines, kantbanken en persen. Voor meer informatie over deze machines kunt u onze website bekijken.