LM Systems is een toonaangevende leverancier in de productie-industrie, gespecialiseerd in lineaire technologie. Met onze uitgebreide expertise streven we ernaar om hoogwaardige producten en diensten te leveren aan onze klanten.

Uw partner voor precisie, snelheid en volume in machine-toepassingen

Bij LM Systems begrijpen we de cruciale rol van precisie, snelheid en volume in verschillende machine-toepassingen. Ons doel is om innovatieve oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van onze klanten. We streven naar maatwerk en hechten veel waarde aan kwaliteit, samenwerking en klantgerichtheid. Naast het leveren van lineaire componenten, bieden we ook waardevol advies en op maat gemaakte oplossingen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van elke klant.

Expert in hoogwaardige lineaire techniek voor de machinebouw

LM Systems ziet lineaire techniek als cruciaal onderdeel in de machinebouw die specialistische aandacht verdient. LM Systems combineert kennis, kwaliteit en drive om voor u de best mogelijke keuze te zijn. Kies LM Systems voor het afnemen van hoogwaardige lineaire geleidingen, spindels, lineaire modules en overige machineonderdelen. Vraag om een lineaire scan of 3d-CAD modellen op maat.

Hoge leveringsbetrouwbaarheid

Met een leveringsbetrouwbaarheid van 99,8% zorgen we ervoor dat onze klanten tijdig kunnen beschikken over hun bestellingen. We beheren een goed gevulde voorraad, waardoor we snel kunnen reageren op de behoeften van onze klanten. Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten, houden we voortdurend contact met onze klanten en bieden we actuele informatie over onze producten en diensten.