Leuze Electronic BV

Uw bedrijf aanmelden

Sensoroplossingen voor uw toepassingen.
Leuze electronic is toonaangevend op het gebied van opto-electronica en is hierbij actief in drie deelgebieden:

Detecteren
– Optische sensoren voor detectie, ook voor transparante objecten
– Optische sensoren voor metende doeleinden, etcetera.

Identificeren
– Stationaire scanners, dataoverdracht, positioneren.
– 2D codelezer, RFID systemen, etcetera.

Beveiligen
– Veiligheidslichtschermen en inloopbeveiligingen met muting
– Veiligheidslaserscanner, etcetera.

Een vakgebied van Leuze Electronic zijn stationaire barcodelezers en al deze know how is dan ook terug te vinden in de BCL 500i. De industriële laser barcodescanner met groot leesbereik en ongekende code-fragmentatie-techniek. Daarnaast wordt het eigen Netwerk Multinet door de jaren heen als zeer betrouwbaar ervaren en is dit vaak de basis voor een heel logistiek netwerk. Maar ook Profibus en Profinet zijn als standaard leverbaar. Voor afstandsmeting is de AMS weer trendsetter. Ook een andere uitvinding van Leuze, zijnde optische dataoverdracht, heeft Profibus in zijn greep gekregen. Met dit als uitgangspunt zijn ook andere bustechnieken voor dataoverdracht geschikt gemaakt, zoals DeviceNet en Ethernet.

Uniek is het Barcode-Positionerings-Systeem BPS. Met een barcodeband, tot 10.000 meter, als uitgangspunt is min of meer een absolute encoder gemaakt die zonder slip zijn positie kan aangeven, deze is al meer dan tien jaar toonaangevend.
Op gebied van beveiligen is naast de Laserscanner voor gebiedsbewaking en botsbeveiliging de nieuwe serie MLD helemaal klaar voor de nieuwe normeringen. Hierbij is de 3-straals uitvoering met spiegelunit het nieuwste op dit gebied. Ook veiligheidsbesturingen zijn in ons productengamma te vinden.

Postbus 80
4180 BB WAARDENBURG
De Ooyen 15C
4191 PB Geldermalsen 0418-653544
https://www.leuze.com/nl/NL/ Informatie aanvragen