ISD Benelux

Uw bedrijf aanmelden

ISD Benelux is leverancier van CAD-software, maar ook meer dan dat! Wij treden op als kennispartner en helpen CAD-software gebruikers met het verbeteren van hun engineeringsproces. CAD-software is essentieel in de processen van een groot aantal sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de metaalbewerking, architectuur, productdesign, gevelbouw en meer.

Bedrijven helpen met het verbeteren en vereenvoudigen van hun engineeringsproces door te kijken waar slimmer en efficiënter gewerkt kan worden door te automatiseren. Daar ligt onder andere de kracht van ISD. Dit doen wij door middel van onze innovatieve CAD software, PDM software en verschillende diensten.

HiCAD is het CAD-programma van ISD. Deze CAD-software wordt gebruikt in diverse sectoren, zoals de machine en installatiebouw, bouw en constructie en productontwerp en productie. Met 2D CAD en 3D CAD in één systeem, een modulaire opbouw voor perfecte afstemming op diverse branches en een hoge mate van automatisering is HiCAD een uniek CAD-programma.

HELiOS is het PDM-programma van ISD en wordt gebruikt om informatie over een product of project uit verschillende systemen (bijv. Office, CAD of ook ERP) en verschillende afdelingen te bundelen en te beheren. Dit maakt het makkelijk om alle informatie over een product of project te vinden en te controleren. En kan hierdoor worden gebruikt voor de verschillende fasen van product- tot gegevensbeheer.

Service is één van de belangrijkste kernwaarde voor ISD. Onze gepassioneerde en enthousiaste medewerkers hebben dan ook veel kennis van bedrijven uit de verschillende branches waardoor we op een hoogwaardig niveau oplossingen, trainingen en consults kunnen leveren. ISD heeft kennis en ervaring van meer dan 40 jaar ondernemen in de engineeringsector. Deze jarenlange ervaring en opgebouwde knowhow maken ons tot een veilige en betrouwbare partner voor onze klanten.