Groneman BV

Pas uw vermelding aan

Groneman denkt met u mee

Groneman B.V. is een industriële handelsonderneming die buitenlandse fabrikanten op de Nederlandse markt vertegenwoordigt. De activiteiten zijn gericht op het gebied van de Aandrijftechniek, Besturingstechniek en Verbindingstechniek.

Aandrijftechniek

Onze afdeling Aandrijftechniek houdt zich voornamelijk bezig met componenten voor het beveiligen van machines tegen schade en productiestilstand en verstellingen in machines. Mechanische aandrijvingen en machinebeveiliging met veiligheidskoppelingen en remmen, hefschroefspindels, vrijlooptechniek, krimpschijven, spansets, cardanassen en cardankoppelingen, actuatoren en servocilinders

Besturingstechniek

De belangrijkste uitdaging van de afdeling Besturingstechniek is de automatisering van uw productieproces. Bijvoorbeeld op het gebied van positionering van producten en het bouwen van pick&place systemen voor diverse sectoren in de machinebouw. Bovendien levert zij ook componenten zoals lineaire servomotoren, draai-hef motoren, tandwielkasten, positioneersystemen, nanometer aandrijvingen en servodrives. Motion Control van uw productieproces, een specialiteit van Groneman.

Verbindingstechniek

De afdeling Verbindingstechniek levert zelftappende draadbussen voor het verbinden van diverse materialen, de uitwendige schroefdraad is gepatenteerd, u hoeft alleen een gat voor te boren en geen draad meer te tappen. Maar heeft u iets te lijmen of af te dichten dan kunt u ook bij ons terecht.

Kijk ook op onze website voor informatie en toepassingsconcepten.

Postbus 24
7550 AA HENGELO
Amarilstraat 11
7554 TV Hengelo ov 074 – 2551155
https://www.groneman.nl Informatie aanvragen