Advies- en Ingenieursbureau AKOS

Uw bedrijf aanmelden

Ingenieurs- en adviesbureau AKOS is actief binnen de kapitaalgoederen, serieproductie en massaproductie industrie. Met uitgebreide expertises en een sterk Engineering- en Projectmanagement team realiseert het ingenieursbureau al ruim 55 jaar technische projecten voor uiteenlopende bedrijven én sectoren. Dit doen ze op locatie bij de klant en/of vanuit de AKOS-vestigingen in Apeldoorn en Heerenveen.

Partner in Development & Engineering en Projectmanagement

Bedrijven in de industrie kunnen letterlijk met elke technische vraag bij AKOS terecht. Van analyse tot en met de volledige oplossing. Ze garanderen innovatie adviezen die naadloos aansluiten bij de specifiek gestelde eisen. Hiervoor biedt AKOS de volgende diensten:

Actief in uiteenlopende sectoren

AKOS is door de jarenlange, opgebouwde ervaring inzetbaar voor uiteenlopende sectoren binnen de industrie. Waaronder de Automotive Sector, Farmaceutische Industrie, Food industrie, High-Tech & Semicon Industrie, Machinebouw, Proces & Chemie Industrie, Verpakkingsindustrie.

Toe aan een deskundige partij dat projecten efficiënt en effectief aanpakt? AKOS is uw Industrial Development Partner!

Expert in kapitaalgoederen, serieproductie en massaproductie

Lees meer over de AKOS dienstverleningen en werkwijzen via de corporate website.

Of juist nieuwsgierig naar de carrièrekansen bij ingenieursbureau AKOS? Ga dan verder naar www.werkenbijakos.nl! Ze zijn doorlopend op zoek naar Mechanical Engineers en Technische Projectmanagers in Midden-, Oost- en Noord-Nederland.

  • Manipuleerarm
  • Oprolmachine_voor_croissant-productie
  • Mechanical_Engineer