EO

Valt luchtbehandeling onder Machinerichtlijn?

17 oktober 2019 om 13:40 uur

Valt een compleet samenstel van een mechanisch luchtbehandelingssysteem met een fiks aantal bewegende delen in een bouwwerk onder de eisen van de Machinerichtlijn?

 

Dat vraagt ing. Pieter Zijlstra uit Surhuisterveen.

 

Het ventilatiesysteem bestaat in de regel uit een luchtbehandelingskast (onder CE-markering) met daarop aangesloten luchtkanalen, waarin zich meerdere (automatisch en op afstand instelbare) klepsystemen kunnen bevinden. 

 

Kennis: Wie weet...

2mensenWie weet nou beter wat je bezighoudt dan vakgenoten? Wij denken: niemand.


Daarom roepen we een pagina in het leven voor het uitwisselen van kennis. Heeft u een vraag? Stel hem aan de andere lezers. Heeft u een mening, visie, of oplossing voor een probleem? Deel hem. Wilt u dat de redactie van Engineersonline iets uitzoekt? Dan kunt u ons dat vragen per mail. Wij zijn bereikbaar via redactie@engineersonline.nl.

 

NB. Deze pagina is bedoeld voor inhoudelijke discussies, niet voor reclame-uitingen of zaken die niets met engineering te maken hebben. Die zullen dan ook niet worden geplaatst.

 

 

Heb je een vraag?

vrsagHeeft u een vraag die u aan uw vakgenoten wilt voorleggen? Dat kan door hem te mailen aan redactie@engineersonline.nl. De redactie zal hem dan posten en zorgen dat hij aandacht krijgt in de nieuwsbrief.