EO
Laatste nieuws:

Voorkom en beperk vroegtijdige faalmodi

Datum: 25 november 2021

Locatie: Amersfoort

Voorkom en beperk vroegtijdige faalmodi

PLOT Conferentie


‘Infant Mortality' wordt veroorzaakt door onvolkomenheden in het productieproces. De Infant Mortality Defect Rate (IMDR) geeft het aantal producten weer dat defect raakt tijdens de productie van het product en het eerste jaar van gebruik van het product. De defecten worden veroorzaakt door onderdelen en processen die zijn gebruikt voor de productie van het product.


Een snelle leercurve met betrekking tot het productieproces is voor ASML van cruciale waarde om de vereiste kwaliteit te kunnen waarborgen. Daartoe is een methode ontwikkeld waarmee de IMDR voorspeld kan worden. Ook licht deze methode uit ook welke fabricageprocessen of onderdelen het defectpercentage veroorzaken. Op basis hiervan kan een mitigatiestrategie worden geïmplementeerd nog voordat het product wordt geprototypeerd of vervaardigd. Mitigatie wordt gedaan door ofwel het ontwerp te wijzigen, de processen te verbeteren of als laatste redmiddel het geïdentificeerde onderdeel of proces te testen. De gegevens die voor de voorspelling worden gebruikt, zijn gebaseerd op gemeten datums uit het verleden. Tijdens de PLOT jubileumconferentie vertelt Dick van Hees namens ASML over deze methode.

 

Meer informatie en aanmelden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Product van de maand

RSS
Xelity 10TX is dé IP67 switch voor professionele netwerken

Murrelektronik heeft een IP67 Managed switch met 10 poorten aan het assortiment toegevoegd. Deze bespaart ruimte in de...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Güdel Benelux
Güdel Benelux

Lineaire aandrijf componenten en oplossingen

Orfa Visser BV
Orfa Visser BV

Gespecialiseerd in Forceren, Dieptrekken, Flenswalsen, Lassen en Apparatenbouw.

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet