EO
Laatste nieuws:

Basistraining automatiseringssysteem PSS4000

Datum: 24 oktober 2019

Locatie: Vianen - 24 en 25 oktober

Tijd: 09.00-16.00 uur incl. lunch


Doel

De PLC besturing van Pilz (PSS4000) kan zowel voor veiligheids- als niet-veiligheids-PLC toepassingen ingezet worden. Het doel van deze training is om deelnemers vertrouwd te maken in het op een juiste wijze programmeren en beheren van besturingssystemen. Omdat het systeem vrij programmeerbaar is, leert u de meest gunstige aanpak en opbouw van de software te kiezen.

 

Inhoud

De training bestaat uit een aantal afzonderlijke modules waarbij zowel het software pakket PAS 4000 als de benodigde PSS 4000 hardware aan bod komen. De verschillende trainingsonderwerpen worden uitgebreid ondersteund door praktische oefeningen.

 

1e trainingsdag

U leert welke stappen doorlopen moeten worden om tot een goed, overzichtelijk, betrouwbaar en veilig programma te komen welke wordt opgebouwd volgens de IEC61131 norm. De functionaliteit van het programmeerpakket voor de PSS 4000 (PAS 4000) wordt uitgebreid toegelicht inclusief de programmeertalen 'Instruction List' en 'Structured Text'.

 

2e trainingsdag

Op de tweede dag wordt de Multi-programmeertaal binnen PAS 4000 en de beschikbare PSS 4000 hardware uitgebreid behandeld. U leert welke mogelijkheden PSS 4000 biedt om software programma's te testen en online te bekijken. Tot slot wordt toegelicht hoe PAS 4000 programma's gelicenceerd dienen te worden

 

Nu inschrijven 

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Product van de maand

RSS
Nieuwe kleine transponderschakelaar CTM

De nieuwe CTM is heel klein en is geschikt voor elke radius vanaf slechts 15cm. Toch is het een volwaardige PL e - Cat....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet