EO
Laatste nieuws:

Praktijkdag Performance Level (PL) ISO 13849-1

Datum: 23 oktober 2019

Locatie: Vianen

Tijd: 09.00-16.00 uur incl. lunch

Na de theoriedag PL/SIL of module 4: Ontwerpen besturingstechnische veiligheidsmaatregelen van de Masterclass Machineveiligheid, kunt u deze verdiepende workshop volgen.


Doel

Hier wordt een praktische oefening aan de hand van een casus uitgewerkt. De oefening bestaat uit het uitvoeren van een risicobeoordeling en het bepalen van het Performance Level. Vervolgens wordt een veiligheidscircuit ontworpen en doorgerekend met behulp van het softwaretool PAScal. Door de praktische invulling van deze dag leert u hoe u de opgedane theoretische kennis vanuit de basisdag kunt toepassen in het ontwerpen van een circuit en de validering met PAScal. In de cursus is één licentie voor PAScal inbegrepen.

 

Voorkennis

Wij bevelen elke deelnemer aan om aan te vangen met de basisdag theorie (PL/SIL), omdat hier de kennis wordt overgedragen die steeds van toepassing is en terugkomt in de praktijkdagen. Bij de combinatiedagen (theorie/praktijkdag) is één licentie PAScal t.w.v. € 300,- inbegrepen. De theoriedag in combinatie met een praktijk workshop kan ook op uw locatie worden verzorgd. Hier is ook één licentie PAScal inbegrepen.

 

Aanmelden 

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet