EO
Laatste nieuws:

Certified Machinery Safety Expert (CMSE) met TUV certificaat

Datum: 3 december 2019 t/m 6 december 2019

Locatie: Vianen - Engelstalig

Tijd: 09.00-16.00 uur incl. lunch

In samenwerking met TUV Nord heeft Pilz de Certified Machinery Safety Expert (CMSE) training ontwikkeld. CMSE is een onafhankelijk internationaal gecertificeerde training en geeft inzicht in het thema


machineveiligheid. U wordt opgeleid tot allround machineveiligheidsexpert! De cursus wordt twee keer per jaar gegeven in ons trainingscentrum in Vianen. 

 

Inhoud van de training

De training voor erkend en gecertificeerd machineveiligheidsexpert bestaat uit vier dagen. Tijdens deze dagen komt het gehele scala aan lesstof over machineveiligheid aan bod. Naast de toepassing van actuele normen, worden ook risicobeoordelingen en arbeidsbescherming behandeld. Daarnaast krijgen cursisten een gedetailleerd overzicht van de actuele veiligheidstechniek en de toepassing van functionele veiligheid voor besturingen. De training wordt gegeven in het Nederland maar getoetst in het Engels.

 

Eisen voor aanmelding

De cursus "Certified Machinery Expert training" is opgezet in samenwerking met TÜV Nord en wordt gegeven door de safety consultants van Pilz in het opleidingscentrum van Pilz. Aan het eind van de training doet u examen die wordt afgenomen door een afgevaardigde van TÜV Nord. Elke deelnemer die de training succesvol afrondt en slaagt voor het examen krijgt een TÜV certificaat. Er zijn een aantal richtlijnen waaraan u moet voldoen om te kunnen deelnemen aan de training. Zo moet u enkele jaren aantoonbare ervaring hebben in de branche en over de juiste diploma’s beschikken. Kijk voor meer aanmeldingsvoorwaarden en de specificaties op.

 

Aanmelden  

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Product van de maand

RSS
MVK Fusion - 3 modules in 1

Murrelektronik introduceert een PROFINET/PROFIsafe module welke drie basisfuncties in één module verenigt:

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet