EO
Laatste nieuws:

Future of Obsolence Conferentie

Datum: 27 september 2017 t/m 28 september 2017

Locatie: Amsterdam, RAI

Netwerkevent en conventie


FOM is een netwerkevent en een conferentie waarvoor deskundigen van over de hele wereld worden samengebracht om trends en best practices in obsoletie management te bespreken. Obsoletie management vormt een dynamische, strategische uitdaging voor de elektronicaproductie. Fabrikanten moeten jarenlang producten ondersteunen, terwijl de levensduur van de daarin verwerkte componenten afneemt. Ontwikkelingen in de markt, zoals fusies van fabrikanten van componenten en nieuwe  regelgeving vanuit de overheden maakt dit alleen maar lastiger. Bij obsoletie management moet ook rekening worden gehouden met aspecten als personeel, software, beëindigde producten en processen.

 

De FOM-conferenties van Converge worden sinds 2015 in Europe gehouden. Het format voorziet in korte presentaties met tijd voor vragen en een gemodereerde discussie. De sprekers richten zich in hun presentaties op het delen van expertise en pragmatische, toekomstgerichte oplossingen. Centraal thema hierbij is dat met ondersteuning vanuit senior management en een proactieve aanpak, best practices kunnen leiden tot concurrentievoordeel.

 

Dit jaar zal de conferentie in Amsterdam starten met een vier uur durende interactieve workshop op woensdag 27 september. De workshop richt zich op onderwerpen als data management, technische problemen & oplossingen en de rol voor het management. De workshop wil een open setting bieden waarin gezamenlijk van elkaar kan worden geleerd, om te komen tot leiderschap door het oprecht uitwisselen van ideeën en het delen van een platform voor best practices. Bovendien zal deze opzet, die voor de hele industrie een uitstekende gelegenheid voor netwerken biedt die op een andere manier nauwelijks mogelijk is, duidelijk maken dat de problemen van de deelnemers die elkaar daar tegenkomen niet uniek zijn.

 

Beide conferenties bieden op de eerste avond een netwerk diner en entertainment, de dag erna gevolgd door een dagvullend programma met lezingen en discussies. Topindustriëlen van tal van bedrijven, waaronder Arrow Electronics, zullen korte presentaties van 20 minuten geven. De dag eindigt met een uur voor discussie waarin het publiek vragen kan stellen aan alle sprekers.

 

De conferentie in Amsterdam vindt plaats in het Scheepvaartmuseum. In Long Beach, California zal Converge de gasten verwelkomen in het Glass Pavilion van Hotel Maya, een Doubletree by Hilton. Deelname aan het netwerkevent en de conferentie is gratis.

Ga voor meer informatie en registratie naar: 

https://www.converge.com/news-events/events/fom/fom2017-emea-registration/

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV
B&R Industriële Automatisering BV

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Product van de maand

RSS
Drie functies in één relais

Nieuwe PROTECT SRB-E-FWS-TS veiligheidsrelais modules. Meer functies in één relais: bij het nieuwe veiligheidsrelais.