Werma introduceert draadloos systeem om social distance te bewaren

1,5 meter afstand bewaren, vereist een zekere mate van organisatie bij het betreden van openbare gebouwen. Werma biedt een eenvoudig te installeren oplossing met de draadloze SignalSet.

De set bestaat uit een draadloos bedienbare signaaltoren met een rood en groen licht, geïnstalleerd buiten aan de ingang. Een personeelslid binnen bestuurt een draadloze afstandsbediening om de lichten te veranderen van rood naar groen of omgekeerd, met een extra indicatiebord met daarop ‘Kom binnen’ of ‘Even wachten’.

Het systeem is eenvoudig en snel te installeren. De signaaltoren kan gewoon in een stopcontact. Als er geen buitenaansluiting is, kan een kit worden geleverd met een USB-aansluitelement. Deze kan dan gevoed worden met een standaard USB-powerbank.

De toren kan worden geïnstalleerd met behulp van een haakse beugel die aan een muur bevestigd is. Andere montagemogelijkheden zijn beschikbaar. De signaaltoren kan ook worden uitgerust met een vocaal element, een eenvoudig mp3-apparaat voor het afspelen van klant-specifieke audiofiles zoals gesproken tekst, muziek of signaaltonen.