Voor innovators en engineers

Everything is possible! Door elektronica en software goed in te zetten is er heel veel mogelijk. Tal van producten vernieuwen en productieprocessen verbeteren. Alles moet op afstand uit te lezen en te besturen zijn en het liefst met elkaar verbonden en zelflerend. Kansen te over en niet mee gaan met de tijd lijkt geen optie! Maar hoe ga je dit realiseren? Welke keuzes maak je? Er komen veel industrieën voor het eerst in aanraking met elektronica, en de bedrijven die gewend zijn te werken met elektronica moeten heel snel bijscholen. Het is voor engineers bijna niet te doen om alle ontwikkelingen bij te houden.

Innovators en engineers hebben elkaar nodig om succesvolle ideeën te bedenken en ook daadwerkelijk tot stand te brengen. Electronics & Applications brengt deze denkers en doeners samen.

Electronics & Applications is de plek om nieuwe ontwikkelingen te zien en partners te ontmoeten. De meeste van de exposanten zullen bij het grote publiek niet bekend zijn maar deze bedrijven innoveren voor alle grote Nederlandse en vele buitenlandse bedrijven. De exposanten beschikken over specialistische kennis om het (elektronica) ontwerp optimaal te krijgen. Door het ontwerp zo goed mogelijk te doen (juiste opbouw, juiste componenten) worden de time to market en de kosten zo laag mogelijk gehouden en een lange levensduur gegarandeerd. Om dit proces optimaal te laten verlopen moeten vanaf de eerste minuut de juiste mensen aan tafel zitten: het zogenoemde early supplier involvement.

Bezoekers zullen verrast zijn over de aanwezige kennis en de getoonde projecten op de beursvloer.
Ook het uitgebreide seminarprogramma is gericht op zowel de innovator als de engineer.

Op de beurs is de hele keten aanwezig: componenten, elektronica ontwikkeling, elektronica assemblage, embedded software, vormgevers en testing. Omdat ieder idee uniek is en vraagt om een breed scala aan kennis is dit de mogelijkheid om een goed beeld van de markt te krijgen en met nieuwe ideeën naar huis te gaan. Hier gaat een dagje google niet van winnen.

Electronics & Applications wordt om het jaar georganiseerd en is deze editie in oppervlakte en exposanten met meer dan 25% gegroeid. Wat betreft de organisatie bevestigt dit de boodschap: alleen met elkaar is een slim product, slim te maken!

We hopen u graag te zien op 30, 31 mei of 1 juni in de Jaarbeurs Utrecht.

Namens de organisatie

Ton Plooy
CEO TBP electronics en voorzitter van de beurscommissie E&A