Vier dagen technologiefeest

De technologiebeurs HET Instrument wordt dit jaar een spetterend muzikaal feest. Handig om nu alvast in de outlook-agenda te zetten. Van dinsdag 28 september tot en met vrijdag 1 oktober is er iets bijzonders te beleven in Amsterdam RAI. Je partner informeren is ook nuttig. Of je gaat samen, of je meldt nu alvast dat je ten minste één avond niet thuis eet.

"Er zou ook iets op de beurs georganiseerd moeten worden dat het leuk maakt om je partner mee te nemen", sprak trouwe bezoeker Arno van Adrichem van Exxon Mobil. Hij kon niet weten dat de standhouders en de organisatie van HET Instrument daar al aan hadden gedacht.

Spetterend 

Behalve op de vrijdag, is er elke dag een spetterend avondprogramma, met volop eten, drinken en muziek. Die avonden worden afgesloten met een show van bekende acts als Slagerij van Kampen en Loïs Lane. Bovendien zijn er gigantisch veel speciale dingen te zien en te beleven die ingewikkelde technologie toegankelijk maken voor de ‘semi-leek’. Veel van die technologie is dienstbaar aan het oplossen van maatschappelijke problemen: duurzaamheid, energievoorziening, gezondheid. Dat je gratis met openbaar vervoer naar de beurs kunt past daar natuurlijk bij. Is ook wel zo veilig als je op verschillende stands een glaasje wijn of een biertje krijgt aangeboden.

Kijk maar alvast op http://www.hetinstrument.nl/. Registreren voor een gratis kaartje kan nu nog niet. Maar noteer alvast één of meer dagen en wie de toezending van deze nieuwsbrief niet afzegt, mag er op rekenen dat hij of zij later dit jaar nog wel een reminder krijgt.

Kies ten minste één van die vier dagen waarop het feest is voor iedereen die iets heeft met industriële elektronica, industriële automatisering of laboratorium technologie.