Toerisme in de wereld van automatisering (video’s)

Ongetwijfeld weten de meeste beursbezoekers in hun wereld de weg uitstekend te vinden, zeker als ze daarbij ook gebruik maken van de WoTS-app. Maar voor bezoekers die een overzicht en een goede indruk willen krijgen van het aanbod in de World of Automation zijn er de Automation Tours.

Met behulp van een routekaart, te verkrijgen op FHI/Feda-stand 9C002, kunnen zij doelgericht een bezoek brengen aan exposanten  die voor de Tour-deelnemers een speciale presentatie hebben voorbereid. Tour-isten kunnen daarbij kiezen uit vier thema’s. Zo is er bijvoorbeeld een Industrie 4.0 Demonstratie Tour.  De technologie om Industrie 4.0 mogelijk te maken is er al. Op de stands van de betrokken exposanten krijgt men inzicht in de engineering, technologie en systemen die beschikbaar zijn. En de bezoekers worden door de exposanten concreet betrokken in een interactieve demonstratie.

Nog een extra reden om mee te doen: onder de tour-deelnemers wordt dagelijks een Philips Hue starterskit verloot. De winnaars worden in onderstaande video’s bekend gemaakt door Marvin Monrooij van FHI. Zie daarvoor ook het Youtube WoTS-kanaal.