Sterk conferentieprogramma gratis toegankelijk

Samen met exposanten en externe sprekers wordt een sterk conferentieprogramma in elkaar gezet. Bij deze editie van de beurs is de toegang tot de seminars gratis. De seminars haken in op actuele onderwerpen als duurzaamheid, draadloze technologie in de productieomgeving en traceability. De kracht van het conferentieprogramma zit vooral in de kennisuitwisseling en interactie met de aanwezigen.

Het seminar Man Machine Interface zal zich volledig concentreren op de vraag: ‘welke kennis heeft de klant nodig om een goede keuze te maken?’ Daarvoor worden vrijwel alleen externe sprekers gevraagd een rol te vervullen. Voor de klant is een dergelijk seminar een waardevol moment van kennisuitwisseling.

Een seminar rond duurzaamheid toont het scala aan innovaties en technische mogelijkheden, die de bedrijven uit de elektronica rijk zijn. Het gaat om goede voorbeelden, die zowel ontwikkelaars, OEM’ers als installateurs of energiebedrijven kunnen inspireren tot duurzame innovaties.

Tomorrow’s Electronics haalt zowel wetenschappelijke doorbraken als ontwikkelingen en trends bij bedrijven aan, die de horizon van de elektronica naar vandaag trekt. Dit seminar is traditioneel goed bezocht, waarbij een beperking van circa honderdvijftig plekken is.

Een aanmelding voor een seminar wordt nadrukkelijk nagevraagd door de organisatie, om vast te stellen of men zich inderdaad bewust heeft aangemeld en van plan is te komen, zodat een inschatting van de aantallen aanwezigen zo juist mogelijk zijn.