Speciale beurs-app wijst de weg (video)

Beursbezoekers kunnen een app – speciaal ontwikkeld voor Electronics & Automation – downloaden voor iPhone en Android. De app geeft toegang tot alle beursinformatie, waaronder de exposantenlijst, een interactieve beursplattegrond en het conferentieprogramma. Daarnaast is ook de informatie van http://www.instrumentengids.nl/ gekoppeld aan de app, waardoor de bezoeker kan zoeken op productgroep of fabrikant en direct kan zien welke exposanten het gezochte product leveren.

Exposanten zijn in de app terug te vinden met hun bedrijfsgegevens en standnummer. De app biedt ook een mogelijkheid om favorieten in te stellen. Hierdoor kan al voorafgaand aan het beursbezoek een favorietenlijst worden samengesteld. Ook de interactieve plattegrond is vooraf te bekijken

.

Door de koppeling met http://www.instrumentengids.nl/ is snel te vinden welke exposanten de door de bezoeker gezochte productgroep(en) kunnen leveren. Ook is te vinden welke fabrikant door welke exposant wordt vertegenwoordigd. Met deze functionaliteiten is de app een handig middel om een beursbezoek voor te bereiden en om hem als informatiemiddel op de beurs zelf te gebruiken.

Bekijk hieronder een demo van de app. Gebruikers van een smartphone kunnen via de QR-code de E&A app downloaden.