SafetyPlaza – Toetreding D & F Consulting en Werma

Onlangs zijn twee nieuwe partners toegetreden tot Safety Plaza. Zij vormen een belangrijke schakel in het SafetyPlaza concept: een totaaloplossing bieden door een onafhankelijke globale aanpak.

De eerste nieuwe partner, D&F Consulting, levert een veiligheidsconcept dat haar klanten ontzorgt op het gebied van veiligheid op en rond de werkplek bij met name industriële bedrijven.

De afgelopen jaren heeft D&F Group BV zich ontwikkeld van een relatief klein adviesbureau op het aandachtsgebied machineveiligheid naar een serieuze autoriteit op het vakgebied veiligheid in de breedste zin. De mens en de organisatorische kant van veiligheidsland zijn een steeds belangrijkere rol gaan spelen in hun dienstverlening. En dit zal voor de toekomst nog belangrijker worden. Dit zonder het fundament, technische veiligheid, uit het oog te verliezen. Want daarin zijn ze altijd onderscheidend en vooruitstrevend geweest en ze zullen dat ook blijven. Kijkt men anno 2011 naar D&F, dan zien, voelen, proeven en ervaren wij eigenschappen die wij bij weinig andere organisaties zien terugkomen. Maar daarvan zijn vooral de passie en drive opvallend. Iedereen en alles met eengelijk doel: “Het voorkomen van arbeidsongevallen PUNT."
Meer info: www.denf.nl 
 
Met de tweede nieuwe partner, Werma Benelux Signaltechnik, haalt SafetyPlaza een absolute expert op het terrein van elektronische signaaltechnieken in huis.
Deze vooraanstaande fabrikant van optische en akoestische signalisatietoestellen, soms beter gekend als signaaltorens, zwaailichten, flitslichten en sirenes, betekent bijgevolg een mooie aanvulling voor het SafetyPlaza team.
 
Werma Benelux maakt gebruik van de nieuwste technologieën om haar gebruikers in de moderne industriële wereld te waarschuwen, te begeleiden en te beschermen door optische en akoestische signalen en waarbij klanttevredenheid onvoorwaardelijk centraal staat.
Meer info: www.wermabenelux.com

SafetyPlaza organiseert sinds 2004 lezingen en studiedagen, waarbij zij, door het delen van haar theoretische en praktische ervaring met belanghebbenden binnen de industriële veiligheid, ijvert om het kennisniveau rond machineveiligheid te verhogen. Zij maakt daarenboven gebruik van de gebundelde knowhow van haar partners om op pragmatische wijze risico’s te analyseren en totaaloplossingen te bieden voor elk vraagstuk rond beveiliging van mens en machine.
 
Meer informatie over SafetyPlaza en haar partners vindt u op www.safetyplaza.eu