SafetyPlaza brengt Robotic Puppeteers naar Prologistics 2010

Tijdens de Prologistics dagen op 29 en 30 september 2010, die plaatsvinden in Brussels Expo, kunt u kennismaken met het “Robotic Puppeteers” project. Het gaat om een “poppenkast” met robots die worden gestuurd door computersoftware.

De robots bewegen binnen elkaars bereik waarbij de communicatie verloopt via de PC. Dit innovatieve project is in oorsprong winnaar van een prijsvraag die werd uitgeschreven door het Deventer Kunstenlab (Nl), en resulteert in een schitterende samenwerking tussen kunstenaars, technologie en het bedrijfsleven.
Kunstenaar Freerk Wieringa is de geestelijke vader van het ontwerp, dat werd uitgewerkt op vraag en initiatief van Ruud Kimenai, voorzitter van het Deventer Platform Techniek en Ruud van der Burg, consultant voor de Zwolse B+I Groep. De daadwerkelijke realisatie van het concept werd uitgevoerd in samenwerking met een aanzienlijk aantal sponsors uit de zakenwereld en de industrie, waaronder verschillende partners
van SafetyPlaza:
KUKA, leverancier van de robotarmen, Euchner Benelux (veiligheidsvergrendeling), ASO Safety Solutions (veiligheidsmatten) en Axelent (hekwerk).
SafetyPlaza nodigt u dan ook graag uit voor een bezoekje aan de "Robotic Puppeteers" die u kunt vinden op stand D016, recht tegenover de SafetyPlaza-stand op C016.

Meer info:
www.safetyplaza.eu
http://www.youtube.com/watch?v=UNLXg9ldYR0