RF Sound Gadget met klinkende prijzen

Vijfentwintig bedrijven uit de elektronica werken samen, om tweeduizend gadgets beschikbaar te stellen aan de bezoekers van HET Instrument 2010. Wie zich aanmeldt voor een gratis RF Sound Gadget, ontvangt op HET Instrument een reeds geproduceerde gadget. Door op zes stands alle geluiden van de RF Sound Gadget te verzamelen, maakt u iedere dag van de beurs kans op een Philips internetradio of een Panasonic HD-LCD TV.

De RF Sound Gadget is ontwikkeld  door DevLab en wordt in de zomer geproduceerd door Global Electronics. De ontwikkelaars van SallandElectronics vormen de spin in het web. De Sound Gadget wordt voorafgaand aan de beurs geproduceerd, opdat bezoekers u met zekerheid een functionerende gadget mee naar huis kan nemen. Iedere dag wordt een Philips internetradio en een Panasonic HD-LCD TV ter beschikking gesteld. Bezoekers die zich hebben aangemeld voor de gadget maken kans op deze prijzen, door de zes geluiden te verzamelen.

Match zoeken

De geluiden worden afgevinkt bij de deelnemende bedrijven. Bij de vorige twee gadgets kreeg de bezoeker een route toegestuurd, om onderdelen bij stands op te halen. Nu zit de route in de gadget en communiceert de RF Sound Gadget met basisstations. De juiste stands worden gevonden door langs de stands te lopen in de Industriële Elektronica sector. Door licht en geluid wordt de match kenbaar gemaakt. De gadget speelt ook een melodietje ter herkenning. Door bij de desbetreffende stand een geluid digitaal af te vinken, wordt een stap in de route afgerond. Bij afronding van de gehele route wordt door de RF Sound Gadget een overwinningsmelodie gespeeld.