Meer dan 300 bezoekers op de Nationale Autodesk Gebruikersdag

CAD & Company organiseerde, in samenwerking met CivilCenter en Socrates, op 28 april 2009 de Nationale Autodesk Gebruikersdag (NAG). Dit evenement gaf Autodeskgebruikers de kans om kennis te maken met de voordelen van de nieuwe releases van de Autodesk producten. Met meer dan 300 bezoekers is de NAG het grootste en meest succesvolle Autodesk evenement dat in 2009 georganiseerd is rondom de lancering van de nieuwe Autodesk software.

Na de opening door Rob Oud, directeur van CAD & Company inspireerde Autodesk-directeur Pete Baxter de bezoekers met zijn presentatie in het thema: ‘Maak het onmogelijke mogelijk met Autodesk software’.
Baxter: “In het huidige economische klimaat is het van levensbelang dat we goed naar klanten luisteren en meteen inspelen op hun wensen. De gebruikers van al onze producten moeten nu meer dan ooit investeren in innovatie. Daarom hebben ze behoefte aan productiviteitsverhogende software waarmee ze de concurrentieslag aankunnen. Ik denk dat wij met onze brede portfolio en onze sterke focus op de industrie perfect zijn uitgerust om hen hierbij te helpen.”

Parallelsessies en netwerkmomenten
Gedurende het evenement kregen de bezoekers ruime gelegenheid om sessies te volgen, ervaringen uit te wisselen en zich te laten informeren over de diensten van CAD & Company, CivilCenter en Socrates.
De parallelsessies werden met enthousiasme en in grote getale gevolgd. Er was voor alle aanwezigen een ruim aanbod van praktijkvoorbeelden en softwaredemonstraties. In totaal vonden er in acht zalen 32 verschillende sessies en presentaties plaats. De sessies die ingingen op de vernieuwde releases werden geleid door de Autodesk experts van CAD & Company, CivilCenter en Socrates. Daarnaast gaven een achttal klanten een presentatie over hoe zij, met behulp van de juiste software en een goede implementatie, hun ontwerpproces hebben geoptimaliseerd en daarmee kosten hebben bespaard.

www.cadcompany.nl.