Maxon CAD-componenten online

Aandrijfspecialist maxon motor stelt zijn 2D/3D productdata en -datasheets online beschikbaar. Deze data zijn gratis te downloaden via tracepartsonline.net. Het CAD-portaal bevat gedetailleerde informatie en technische tekeningen van maxon DC en EC motoren, sensoren, gearheads, remmen en besturingselektronica.

Het Multi-CAD vermogen van de online applicaties verzekert de compatibiliteit met alle standaard CAD-systemen: SolidWorks, Catia, Pro/Engineer, Inventor, Solid Edge, TopSolid, thinkdesign, Unigraphics, Alibre Design, Acis, STEP, IGES, DWG, DXF.

Volgens tracepartsonline.net is het een van de grootste CAD-componenten bibliotheken in de wereld, met meer dan 100 miljoen verkrijgbare CAD-modellen. Volgend op de samensmelting van de CAD-inhoud van TraceParts en web2CAD, is het TraceParts Online portaal nu gratis beschikbaar voor CAD gebruikers wereldwijd. Meer dan 750 000 gebruikers hebben de componentencatalogus al geraadpleegd.

Natuurlijk blijven alle technische documenten en tekeningen gratis beschikbaar in de maxon e-Shop in PDF-, DXF- en STEP-formaat. Het grootste voordeel van de maxon e-Shop is dat de gebruiker kan zoeken voor DC of EC motoren online, deze combineren met gearheads, sensoren en besturingselektronica en met een muisklik een order kan plaatsen tot 49 stuks. .