Kennis opdoen tijdens talkshows op het Navingo Career Event

Waar liggen de kansen van Internet of Things voor de maritieme sector? Hoe duurzaam is de maritieme, offshore en energie sector eigenlijk? En hoe worden grootse heavy lift projecten aangepakt? Deze thema’s worden besproken in de talkshows op Community Square tijdens het Navingo Career Event op 23 mei in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods.

Tijdens het Navingo Career Event presenteren 100 bedrijven uit de maritieme, offshore en energie sector zich aan de bezoekers. Bedrijven als Royal IHC, Temporary Works Design, Iv-Group, TenneT, MAN Energy Solutions laten zien wat zij als werkgever te bieden hebben. Naast het ontmoeten van deze werkgevers op de beursvloer en het ontdekken van hun vacatures, is er tijdens het event gelegenheid om kennis op te doen.

In gesprek over de thema’s van nu en morgen

Op Community Square betreden experts het podium om met elkaar en het publiek in gesprek te gaan over thema’s van nu en morgen. Community Square wordt afgetrapt met de talkshow ‘De realiteit van duurzaamheid’. Samen met Mircrosoft wordt er een kijkje genomen in de toekomst tijdens de talkshow ‘Digitale transformatie’. Vervolgens volgen talkshows met thema’s als autonoom varen en de showcase heavy lifting: size does matter, waar Ale, Biglift, Boskalis en Rolldock hun grootste projecten presenteren.

Leren van professionals

Ook zijn er workshops en case studies. Op ‘The Stage’ vertellen professionals uit de sector over hun dagelijkse werkzaamheden.

Registreren

Het Navingo Career Event wordt voor het dertiende jaar op rij georganiseerd, is te bezoeken vanaf 10.00 uur en wordt afgesloten met een afterparty. Gratis registratie kan via www.NavingoCareerEvent.com .