Innovatie Award Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Ook in persoonlijke beschermingsmiddelen is innovatie belangrijk. Welk product is het meest innovatief?

Voor branchevereniging AVAG is het van belang dat bedrijven blijven investeren in betere en comfortabele PBM’s. Vandaar dat de branchevereniging bedrijven uitdaagt om met innovaties te komen. De branchevereniging heeft een competitie uitgeschreven  voor het meest innovatieve persoonlijke beschermingsmiddel. Leden en niet-leden, fabrikanten en distributeurs van persoonlijke beschermingsmiddelen mogen meestemmen. Op woensdag 18 april wordt de AVAG Award tijdens S&F@work uitgereikt.
 

Hoe kunt u met uw product meedingen?

Producten kunt u tot uiterlijk 15 november 2011 indienen bij het secretariaat van de AVAG: info@branchevereniging-avag.nl.

De inzending moet bestaan uit:

  • een  productomschrijving met motivatie van maximaal vier zinnen
  • een afbeelding van het product (JPG formaat)

Voorwaarde is dat het product na 1 januari 2011 op de markt is gebracht.
 

Stemmen

De tien innovatieve producten die de meeste stemmen krijgen worden geselecteerd. Bezoekers die zich aanmelden voor de beurs S&F@work kunnen hun stem uitbrengen op een van deze tien producten, waarvan uiteindelijk vijf finalisten overblijven. Daaruit kiest het publiek één winnaar. Tijdens de opening van de beurs S&F@work op woensdag 18 april zullen de prijswinnaars bekend gemaakt worden.

De tien genomineerde producten zijn vanaf 1 januari 2012 te vinden op de site www.safetyandfashionatwork.nl . Bezoekers die zich aanmelden voor deze grootste beurs voor PBM’s, werkkleding en corporate fashion, kunnen dan meteen hun stem uitbrengen.
 

Bron: Avag