Industry 4.0 concreet gemaakt

Connectiviteit en digitalisering binnen de industriële processen heet tegenwoordig Industrie 4.0, Smart Industry, Industrial Internet of Things en Big Data. Wie door de bomen het bos niet meer ziet, kan op de World of Technology and Science in oktober zijn licht opsteken.

Op de beursvloer maken exposantende mogelijkheden rond Industry 4.0 toegankelijk door middel van demonstraties en een seminar rond dit thema. Daar maken topsprekers Industry 4.0 concreet .

Twee jaar geleden werden op de WoTS  innovaties rond de New Control Room en Virtual Reality aangehaald. Nu kun je al vaststellen dat de implementatie stukken sneller kan gaan dan in die tijd werd verwacht. De beschikbaar gestelde app voor Virtual Reality werd twee jaar geleden niet veel gedownload. Het voorbeeld klopte echter volledig bij de ontwikkelingen. Het is dan toch de kunst om op het juiste moment aan te haken.

De zeven exposanten met demonstraties op hun stand en de drie sprekers in het seminar worden ondersteund door een grote hoeveelheid exposanten, die tevens mogelijkheden bieden in de connectiviteit en digitalisering. Uiteindelijk helpen zij om doelen te bereiken en om de relevante informatie tijdig beschikbaar te hebben voor de juiste beheersing van het proces. Dat levert voordelen op: effectief, efficiënt, betere OPEX, flexibiliteit en juiste beslissingen.

Bij de bezoekersregistratie voor de World of Automation, kan men zich aanmelden voor het seminar en/of het beursproject met demonstraties.