Industriële week 2012

Van dinsdag 2 tot en met 5 oktober is de Industriële Week 2012 in de Jaarbeurs te Utrecht. Met de beurzen Industrial Automation & Drives, Macropak en Industrial Processing zijn veel oplossingen op het gebied van aandrijven, engineering, automatisering, verpakken en procesapparatuur onder één dak te vinden.

Onder de titel ‘Engineering Moves’ gaat de nieuwe beurs Industrial Automation & Drives van start. Industrial Automation & Drives is een combinatie van de beurzen Industry & Automation en Aandrijftechniek. Organisator VNU spreekt van een ‘event’ want het wil de bezoeker door middel van beleving, beweging, actie en kennisoverdracht de beurs laten beleven.
 

Drie thema’s

De thema’s ‘Energy Saving’, ‘Safety’ en ‘Maintenance’ staan centraal tijdens de week. Hiervoor zijn er drie afzonderlijke kenniscentra. Hier vinden lezingen, workshops en masterclasses plaats en bij Energy Safety is er ook een paneldiscussie. Ook zijn er diverse oplossingen en toepassingen te zien. Speciaal voor hydraulische toepassingen komt in hal 2 een ‘Hydrauliekstraat’.
 

App

De Macropak is te vinden in de hallen 7, 8 en 9 te zien zijn. Industrial Processing in hal 10 en 11. Beurspartner Centraal Beheer/Achmea heeft in oktober in hal 3 een terras waar bezoekers en exposanten terecht kunnen om te eten, te drinken en om zaken doen. Om  het bezoek aan de beurs te vereenvoudigen is er de ‘Industriële Week App’ te downloaden.
Bron: Metaal magazine