iMaintain, het NVDO Infra congres

Onderhoud aan de Nederlandse infrastructuur is zichtbaar voor meer dan 16,5 miljoen gebruikers die zich allemaal expert voelen. Hoe houd je al deze experts tevreden?

In ons drukke land is een hoge beschikbaarheid van de infrastructuur van belang voor economische groei. Goed onderhoud draagt daaraan bij. Maar wat is goed onderhoud? Stremmingen en spoedreparaties zullen er helaas altijd zijn. Maar hoe breng je die terug tot een acceptabel minimum? Achter die vragen zit een idee over waarde, inspanningen, kosten en budgetten of een idee over extra investeringen die winst opleveren. Het komt neer op het maken en uitvoeren van de juiste plannen om met een goede inzet van mensen en kennis de hoogste beschikbaarheid van de assets te hebben. Het komt neer op strategie.

Tijdens iMaintain, het NVDO Infra congres 2011 staat die strategie centraal. Specialisten op het gebied van asset management in de infrasector delen hun kennis en hun vragen. Met praktijkverhalen, discussies en veel interactie tussen sprekers en het publiek worden de nieuwe doelen en de weg ernaartoe helderder.

Bezoek iMaintain Infra, deel ook uw vragen en uw kennis en trek een plan voor uw eigen werkgebied. Want strategie is zo gek nog niet.

iMaintain, het NVDO Infra congres
Thema: Strategie is zo gek nog niet
Datum: donderdag 10 november 2011
Locatie: Bouw & Infra Park, Harderwijk

Inl.: Kiki Nelson, (+31 (0)20 31 22 791, kiki.nelson@industrielinqs.nl