Het Instrument app

Bezoekers kunnen tijdens hun Technology X-pedition gebruik maken van de speciaal ontwikkelde beurs-app. Alle exposanten van Het Instrument zijn met hun standnummer en bedrijfsgegevens in deze app opgenomen. De app maakt een koppeling tussen www.instrumentengids.nl en www.hetinstrument.nl en biedt daarom alle informatie van deelnemers, leveranciers en producten aan. Bijzonder praktisch is de digitale beursplattegrond waarop de stands via een interactieve kaart kunnen worden gevonden.

De speciaal ontwikkelde beurs-app is op verschillende manieren te downloaden, bijvoorbeeld voorafgaand aan de beurs via de beurswebsite www.hetinstrument.nl. Ook staat de app in de App store en in Google Play. Tijdens de beurs is de app eenvoudig te downloaden via de bezoekersbadge. Bezoekers ontvangen bij binnenkomst hun badge. Die is voorzien van een QR-code waarmee de app is te downloaden.

Na afloop van de beurs blijft de app online inclusief de koppeling met Instrumentengids.nl. Daarmee blijft de Het Instrument-app handig als naslagwerk.