‘Gruwelijk’ compleet conferentieprogramma

Zo compleet als de beursvloer het hele aanbod vertegenwoordigt zo compleet inhoudelijk wordt het conferentieprogramma van HET Instrument Industriële Automatisering.

Op de dinsdag zijn er sessies over procesintensificatie en machineveilgheid & process safety. De tweede dag, woensdag 29 september, staat ‘vision in the spotlights’ en wordt de breedte en de diepte van vacuümtechnologie uitgemeten in de ochtend. ‘s Middags is dat de tijd voor een serie lezingen over het rendement op MES-automatiseringssystemen en buigt de WIB-gebruikersclub zich over procesanalyse.

Donderdag 30 september kan men ‘s ochtends vrolijk verder gaan met de Basics of Flow, Analyse & Control en WirelessHART en in de middag met de IT Software Battle, de fameuze Lagerhuisdiscussie die iedere keer terugkomt.

De laatste dag, vrijdag 1 oktober is gereserveerd voor gasdetectie en voor een heuse ‘summit’, met de captain’s of industry uit de proceswereld. Leveranciers van automatiseringssystemen gaan dan in discussie met de bazen van de grote fabrieken. Hoe zorgen we dat we in de toekomst de kennis met elkaar in huis hebben en houden waarmee we vanuit Nederland de hele wereld kunnen bedienen.

Klik voor het complete conferentieprogramma