Gratis OV, catering en entertainment tegen fileleed

Een beursbezoek moet plezierig zijn. Dat associeer je niet met vroeg opstaan en vervolgens in de file staan of in een volle trein gepropt worden. Als het plezierig is, dan vind je het ook niet erg om even wat later thuis te zijn, mits je gegeten hebt en je even hebt kunnen ontspannen. Dan zie je ernaar uit om zaken te gaan doen met wie jou toen zo goed heeft ontvangen.

De beurs HET Instrument 2010 wordt zo georganiseerd dat er een optimale kans is dat je als bezoeker een goed gevoel overhoudt na afloop. De openingstijden zijn over de spitsuren heen

getild en je kunt op basis van je registratie als beursbezoeker gratis met de trein naar Amsterdam.

De bezoekers worden niet eerder dan vanaf elf uur op de beursvloer verwacht. Wie ‘s morgens deelneemt aan een conferentie kan ruimschoots, voor de grote hausse uit, naar binnen en heeft na zijn ochtendseminar nog ruim de tijd om zich op de beursvloer onder te dompelen in het netwerk.

Na de file, van 19.00 tot 19.30 uur is er elke avond, behalve de vrijdag, entertainment, veel muziek in The Sound of Technology. Tussen vijf en zeven uur wordt er voor extra catering gezorgd.

Een deel gebeurt vanuit de centrale organisatie, maar groepen standhouders organiseren ook zelf met elkaar voor hun relaties ontvangsten op hun stand in die tijd. Bij die gezelligheid past, verantwoord en met mate, een biertje of een glaasje wijn. Dat kan ook, omdat je met de trein naar huis gaat, gratis.

Festival

Dat ‘even nablijven’ is zeker de moeite als je kijkt naar het programma. Het wordt een waar HET Instrument-festival. Op dinsdag 28 september staat Loïs Lane op het podium in hal 6. De volgende dag, woensdag 29 september is het de spectaculaire slagwerkact ‘Slagerij van Kampen’ die optreedt, inclusief led-effecten. Donderdag 30 september wordt het ‘Big Black & Beautiful’. Die avond is er op het grote podium ook de uitreiking van de Novelties in Technogy Awards.

"Het mag best een beetje feest zijn" was een opmerking bij de evaluatie van HET Instrument 2008. Dat krijgt nu vorm met HET Instrument 2010. En dat feestelijke wordt gecombineerd met heel

veel nuttigs en vernieuwends dat onze economie een nieuwe boost geeft. Da’s pas feestelijk!

 

Als het in de laatste week van september in Nederland een puinhoop wordt op de weg, dan komt dat niet door HET Instrument en dan hebben de bezoekers aan HET Instrument daar ook geen

last of zelfs geen weet van. O ja, niemand moet vergeten zijn of haar huisgenoten te waarschuwen

op de beursdag geen maaltijd voor hem of haar voor te bereiden. Spreek desnoods samen af op HET Instrument.