Gezamenlijk WoTS-project: Machinebouw

In een brainstormsessie met exposanten is besloten om op de WoTS-beurs een seminarprogramma met externe sprekers te organiseren rond het thema ‘Machinebouw’, gevolgd door een demo–tour langs exposanten. Op dinsdag 13 maart is er bij FHI in Leusden een vergadering gepland om dit project concreter te maken. Geïnteresseerden zijn welkom.

Exposanten van de World of Automation hebben een breed profiel. Geld verdienen in de machinebouw kan op vele manieren. Denk aan voorspelbaar onderhoud starten, opsteltijden reduceren, data analyse, op afstand service verlenen en via dashboards en remote schakelen. Welke oplossingen kunnen de bezoekers verwachten?

Meedenken

De werktitel van het beursproject is ‘Geld verdienen met machinebouw ‘. Voor de promotie vooraf is het goed om het project alvast te stroomlijnen met de deelnemers. Welke inspirerende sprekers hebben een goed verhaal in dit thema? Wat zijn de trends? Maar ook: wat is er ook nu al beschikbaar aan technologie en oplossingen? Wie op 13 maart mee wil denken, kan dit via de mail laten weten aan Petra Kortenoeven