Elektronicavakbeurs opent inschrijving voor deelname

Sinds begin oktober is de inschrijving voor deelname aan Electronics & Automation geopend. Van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 juni vindt deze vakbeurs voor industriële elektronica plaats in de Jaarbeurs Utrecht. E&A is in de Benelux het platform waar exposanten hun laatste ontwikkelingen en innovaties in de clusters testtechnologie, elektronicacomponenten, elektronicaproductie en design & engineering tonen. De complete industriële elektronica is verenigd op deze vakbeurs. Naar verwachting nemen zo’n 130 bedrijven deel aan E&A 2015

Bedrijven kunnen, naast de beursdeelname, ook betrokken worden bij projecten zoals de elektronicagadget en de invulling van het conferentieprogramma. Het conferentieprogramma bestaat uit zeven titels met onderwerpen die ingaan op actuele thema’s en ontwikkelingen in de branche. Thema’s die tijdens de seminars aan bod komen zijn: Tomorrow’s Electronics, Reliability, Internet of Things, Vergaren en handling van big data, Electronics & Productontwikkeling, Wat kan er virtueel in de elektronicaketen en Wearable Electronics.

Wederom biedt de beursorganisatie in samenwerking met exposanten de Live Production Integration Line en de elektronicagadget aan. Deelname aan deze projecten levert extra contactmomenten, levendigheid, betrokkenheid en enthousiasme op.

Ook wordt vanuit FHI, federatie van technologiebranches twee paviljoens aangeboden. De Plot-leden zullen zich verenigingen in het Plot Reliability Paviljoen. Ontwikkelaars kunnen deelnemen aan het Development Club Paviljoen.