Electronics & Productontwikkeling

Een geïntegreerd (touch) display, een app als gebruikersinterface of continue bewaking via internet zijn voorbeelden van functies die opdrachtgevers steeds vaker wensen bij een nieuw of bestaand product. Logische wensen, maar wensen met veel impact op de kostprijs en de gebruikservaring van het product.

Om deze factoren te optimaliseren is technologiekeuze en implementatie van deze keuze van cruciaal belang. Een succesvolle productontwikkeling (met elektronica) komt alleen tot stand als designers en engineers de handen in één slaan. In het seminar Electronics & Productontwikkeling staat dit thema centraal.

In de ochtend van 3 juni vindt het seminar Electronics & Productontwikkeling plaats. Hoe ga je van een idee naar een smart product? In dit seminar geven elektronicabedrijven, ontwerpers en opdrachtgevers de bezoekers tips over waarmee rekening te houden bij de ontwikkeling van zo’n smart product. Hoe ziet de keten eruit? Hoe ga je van een idee naar een concept? Hoe beheers je de kostprijs? Hoe bepaal je de optimale bediening? Hoe bescherm je het product tegen namaak? Wat ontwikkel je zelf en/of besteed je uit? Demcon, Engineering Spirit, Flex/the Innovationlab, GBO projects, Nightbalance in samenwerking met Topic Embedded Systems en We are perspective verzorgen de lezingen bij dit seminar.

Ook op de beursvloer kunnen bezoekers zich door vele exposanten in laten lichten over het ontwikkelen van producten met elektronica.