E&A wordt E&A in 2017

Electronics & Applications, dat is de nieuwe naam van de beurs die tot nu toe werd gehouden als Electronics & Automation. Ook het beursmotto is nieuw: ‘slim product, slim gemaakt’ en daarmee wil beursorganisator FHI onderstrepen dat elektronica een steeds belangrijker onderdeel wordt van producten en productbeleving. De eerste Electronics & Applications vindt plaats van 30 mei tot en met 1 juni 2017.

Ook de vertrouwde onderdelen van de beurs zijn er in 2017 weer bij: de live productielijn voor de beursgadget, de paviljoens van de Development Club en Plot en het seminarprogramma – met maar liefst 9 seminars in drie dagen. Bij dat seminarprogramma wordt gedacht aan onderwerpen als Big Data, elektronica voor personal healthcare, Tomorrows Electronics, productontwerp, de ‘donkere fabriek’ en veilige embedded software.  Een aantal extra projecten, bijvoorbeeld rond startups en crowdfunding, is nog in ontwikkeling.

Naast de gebruikelijke ‘harde kern’ van elektronici mikt de beurs met de nieuwe formule op (embedded) software-engineers, designers en bezoekers die producten ‘slim’ willen maken, maar geen elektronicakennis hebben.

De eerste Electronics & Applications vindt plaats van 30 mei tot en met 1 juni in hal 7 van de Jaarbeurs Utrecht. Volg de ontwikkelingen rond deze beurs op http://www.eabeurs.nl/.