Drie dagen ‘Elektronica-Walhalla’

Het kan weinigen zijn ontgaan, maar van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 juni vindt Electronics & Automation, de vakbeurs voor industriële elektronica, plaats in de Jaarbeurs Utrecht. E&A is in de Benelux het platform waar bezoekers zich op de hoogte kunnen stellen van de jongste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van testtechnologie, elektronicacomponenten, elektronicaproductie en design & engineering. Directeur Paul Petersen van de organiserende brancheorganisatie FHI spreekt van een ‘Elektronica-Walhalla’.

Veel van de ongeveer 130 exposerende bedrijven zijn ook betrokken bij bijzondere beursprojecten, zoals de elektronicagadget e-brace en bij de invulling van het conferentieprogramma. Dat conferentieprogramma telt zeven seminars met onderwerpen die ingaan op actuele thema’s en ontwikkelingen in de branche.

Ook al een traditie; de beursgadget – dit jaar een communicatiebevorderende armband – wordt op de beursvloer zelf geproduceerd in een Live Production Integration Line. Een groot aantal exposanten heeft zich met veel enthousiasme ingespannen om zo’n gecompliceerd project te realiseren.

Naast de productielijn zijn er centraal op de beursvloer twee themapaviljoens te vinden; een aantal leden van het Platform Omgevingstechnologie Plot bemant het Plot Reliability Paviljoen, terwijl de ontwikkelaars zijn verenigd in Development Club Paviljoen.

Eurocafés

Wie een beurs- en seminarbezoek overweegt, hoeft er voor de kosten niet van af te zien. De toegang tot de beurs is, na voorinschrijving, gratis en voor de inwendige mens is ook een speciale voorziening getroffen. In twee Eurocafés op de beursvloer kan men terecht voor een assortiment eten en drinken. Op vertoon van de bezoekersbadge hoeft daarvoor per consumptie slechts € 1 te worden afgerekend.

De twee Eurocafés bevinden zich op de beursvloer in hal 8 (aan de rechterkant van en achter in de hal).

Electronics & Automation 2015

Datum
Dinsdag 2 t/m donderdag 4 juni 2015

Openingstijden
Dinsdag 2 juni 09.30 … 17.30 uur
Woensdag 3 juni 09.30 … 17.30 uur
Donderdag 4 juni 09.30 … 17.30 uur

Seminars

Dinsdagochtend 2 juni

  • Tomorrow’s Electronics, Marijkezaal
  • Reliability van Wearable Electronics, Croesezaal

Dinsdagmiddag 2 juni

  • Wearable Electronics, Croesezaal

Woensdagochtend 3 juni

  • Vergaren en handling van big data, Marijkezaal
  • Electronics & Productontwikkeling, Croesezaal

Donderdagochtend 4 juni

  • Internet of Things, Croesezaal
  • Wat kan er virtueel in de elektronicaketen? – Design for Excellence, Marijkezaal

Entreegeld
Een bezoek aan Electronics & Automation is gratis, na aanmelding via de http://eabeurs.nl. Wie zich niet vooraf registreert, betaalt € 15,-.

Locatie
Jaarbeurs Utrecht, Hal 8, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van Jaarbeurs Utrecht en de eventuele wegwerkzaamheden in dit gebied, zie: www.goedopweg.nl.