Dragosavic lid NVCE

Vladimir Dragosavic, deskundige en adviseur machineveiligheid, is per 1 augustus 2010 toegetreden als lid van de Nederlandse Vereniging van CE-consultants (NVCE).

De NVCE branchevereniging -meer dan 15 jaar actief- is een netwerk van adviseurs die praktijkcases bespreken en ervaringen uitwisselen en daardoor het kennisniveau zo hoog mogelijk houden.

Vladimir is verantwoordelijk voor de bedrijfsactiviteiten van EUCHNER (Benelux) BV. Deze fabrikant van veiligheidssystemen voor machines heeft kennis hoog in het vaandel staan. Via EUCHNER organiseert hij al vele jaren in-company opleidingen en verleent medewerking aan seminars en congressen.
"Ik heb een juiste, en tegelijk pragmatische toepassing van de Europese richtlijnen altijd belangrijk gevonden". Vanuit die invalshoek helpt hij zijn kennis over te dragen. Ook op scholen en universiteiten geeft Vladimir regelmatig voorlichting over het ontwerpen van veilige machines.

Het lidmaatschap van de NVCE bieden Dragosavic en EUCHNER meer reikwijdte om daarmee een bijdrage te leveren aan nog veiliger machinebouw en een veiliger machinegebruik.

Meer informatie: www.nvce.nl en www.euchner.nl