Congres ‘Veilig onderhoud, het werk draait door’

In het kader van de twee jaar durende campagne ‘Veilig uitvoeren van onderhoudswerk’ vindt op 25 oktober het congres ‘Veilig onderhoud, het werk draait door’ plaats. Doel van de campagne is onderhoudswerk een integraal onderdeel maken van een effectieve cultuur van veilig werken.

Tijdens het congres komen nieuwe ontwikkelingen in veilig onderhoud voorbij. De nadruk ligt in het bijzonder op het voorkomen van ongelukken tijdens onderhoudswerk. Alle deelnemers krijgen een ‘tour’ langs relevante onderhoudsthema’s. Verder staat de uitreiking van de publieks- en de juryprijs van de Goede Praktijkencompetitie op het programma. Deze gaan naar bedrijven die voorop lopen in veilig onderhoud.

Datum: 25 oktober

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Locatie: staat nog niet vast, maar het zal centraal in het land gaan plaatsvinden.

Aanmelden

Dit bericht is een vooraankondiging. Aanmelding is mogelijk na ontvangst van de officiële uitnodiging.Deze volgt begin september.

Organisatie

Organisator van de campagne is het Europees Agentschap. In Nederland worden de campagne en het congres georganiseerd door de officiële vertegenwoordiger van het Agentschap: het Focal Point. De inhoudelijke ondersteuning komt van de Partners in Veilig Onderhoud: NVDO, Arbouw, AVAG, NVAB, NVVA, NVVK, NOGEPA.

De conferentie wordt georganiseerd in het kader van de Europese week binnen de Europese Campagne voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk. Deze duurt van 25 t/m 29 oktober.

Meer informatie

Karen Oude Hengel
Telefoon: 023-5549454
E-mail: karen.oudehengel@tno.nl